Browse By

Tina Katanić: Želim biti DJ i svirati uz bok DJ Tiëstu!

OD DEŽURNIH domaćih eventuša nema tko se nije pojavio na otvorenju novog Guessovog dućana, pa smo sreli Galu Svilan, Ivu Dragović, Marka Grubnića, Feminnemke, Nevena Ciganovića, Barbaru Radulović, Maru Srezovića, Koranu Gvozdić, Borisa Mirkovića, Tinu Katanić, Ivanu Ergić, Ištvana Vargu, Renatu Sopek, Aleksandru Grdić, Stefany Hohnjec, Emiliju Bunjac, Boruta Mihalića itd.
Nakon šampanjca i pikanja čačkalicama komadiće voća, primijetili smo Tinu Katanić kako ljubomorno promatra DJ-a E-Basea koji je na otvorenju bio zadužen za glazbu. Uskoro smo doznali zašto: “Da, želim biti DJ! Čak mi je Phat Phillie ponudio instrukcije iz DJ-iranja. Iako sam završila srednju muzičku školu, rekao mi je kako to za taj posao nema veze, već je sve stvar vježbe. Znači, s učenjem počinjemo već u svibnju, a voljela bih puštati neku egzotičnu glazbu poput vocal housea s elementima ambijentalnog”, rekla nam je Tina Katanić koja se poput bivšeg modela DJ-a Niki Belucci ipak ne bi skinula do gola.
Tina i DJ Tiësto
“Ma, ja bih bila predmet sprdnje u Hrvatskoj da to napravim, osim toga i nije mi želja, jer mislim da glazba treba biti u prvom planu”, nadodala je Tina koja će 15. svibnja krenuti put Sarajeva gdje će biti specijalna gošća na partyju na kojem će svirati DJ Tiësto.
“Tiësto će mi dati da stojim pored njega, ali molim boga da mi dopusti da se uključim na barem jednu minutu. Želim samo da se zna kako ne najavljujem ništa specijalno što se tiče moje odluke za DJ-a, ali ću dati sve od sebe”, ispričala je manekenka.
Kako je Tina promatrala E-Basea, tako je dobar dio djevojaka promatrao manekenku Ivu Dragović. Razlog tomu je njezin otkačen modni izričaj: “Sve na meni je od Ed Hardyja čiju sam reviju nosila u Las Vegasu, Los Angelesu i Barceloni, pa mi je na kraju neke stvari i poklonio. A što se ovoga večeras tiče, pojavljujem se na eventima isključivo poslovno (čitaj: kad mi plate, op.a), ili kad me ne što jako interesira, primjerice neka izložba”, kazala je Iva.
Kad ne znači – da!
Nedavno se vratila iz engleske prijestolnice gdje je obišla prirodoslovni muzej, obavila razgledavanje grada i upoznala noćni život. “Volim modernu umjetnost, kao što volim putovati. Trenutačno najviše želim otići u Australiju, iako mi je intrigantna i Amerika u kojoj sam već bila, ali postoje neki dijelovi koje bih voljela detaljnije istražiti”.
Eventuše su uz dim cigarete i šampanjac s nataknutom jagodom lamatale Guessovim poklon vrećicama sve dok se DJ-eva ploča nije zapalila, a kralj svih društvenih događanja, Neven Ciganović, priznao je zašto ga se u posljednje vrijeme češće može sresti na ovakvim događanjima: “U smislu da se u zadnje vrijeme puno pojavljujem na otvorenjima, ja doista jesam eventuša, ali to je zato što su mi se svi prijatelji zaposlili u raznim marketinškim agencijama pa me stalno pozivaju, a kod njih ne postoji riječ ne. U biti kod njih ne znači da”.
Vijest donosi internetski portal Index.hr.