Browse By

Brija Dot Com vas vodi na Tuborg Green Beat Festival!

Klub Papaya u suradnji s Tuborgom drugu godinu zaredom Vam predstavljaju ljetni vrhunac sezone, naravno riječ je o ljetnom festivalu koji će se ove godine održati u klubu Papaya na popularnoj plaži Zrće. Iskoristite priliku te na našem portalu osvojite besplatnu ulaznicu za festival koji će zasigurno zadovoljiti sve vaše glazbene potrebe! Detalji nagradne igre u nastavku…

Najpopularniji trojac u svijetu house glazbe, Swedish House Mafia po prvi put u regiji skupa imaju čast u srijedu 12. kolovoza otvoriti Tuborg Green Beat ljetni festival. Trenutno najtraženiji svjetski producenti i dj-i, popularni šveđani potvrdili su svoj prvi termin ljetne turneje upravo u klubu Papaya.
tuborg-green-beat-2009
Eric Prydz, prošlogodišnji nositelj Tuborg Green Beata koji je u 2008. nominiran za nagradu Grammy (Proper Education remix), zbog izuzetnog je interesa publike potvrđen za 13. kolovoza. Ekskluzivna klupska večer „Toolroom Knights“ dobila je ime po uspješnoj diskografskoj kući Toolroom Records, a Toolroom Knights partyiji su postali sinonim dobre zabave i atmosfere diljem cijele Europe, naročito u Engleskoj. Po prvi puta u Hrvatskoj u sklopu Tuborg Green Beat festivala, u petak 14.08. u sklopu „ToolRoom Knights“ večeri hrvatskoj publici predstaviti će se zajedno: Mark Knight i Dirty South.
Uz Swedish House Mafiu, Eric Prydza, ToolRoom Knights (Mark Knights, Dirty South) na Tuborg Green Beatu, koji će se održati od 12. do 15. kolovoza održati u klubu Papaya, svirat će i jedna od najutjecajnijih osoba u svijetu glazbe PETE TONG koji će zatvoriti festival 15. Kolovoza.
Brija Dot Com dijeli 2×1 ulaznice za Tuborg Green Beat Festival. Odgovor na postavljeno pitanje kao i vaše ime i prezime šaljite na e-mail adresu: sms@brija.com.
Nagradno pitanje:
Otkuda dolaze DJ-evi koji nastupaju na prva 2 dana Tuborg Green Beat festivala u klubu Papaya?
1. Švedske
2. Engleske
3. Nizozemske
4. Njemačke
– Ulaznice za festival potražite na: www.eventim.hr / www.novalja.com.