Browse By

Tiësto u Ljubljani


Red Summer Party, treći po redu elektronski spektakl u organizaciji Black Ponyja, biti će prvi takav događaj, koji će se održati na novom stadionu Stožice u Ljubljani. Četiri godine nakon dvodnevnog dvoranskog spektakla u glavnom gradu Slovenije, jedan od najomiljenijih svjetskih DJ-eva i producenta, Tiësto, nastupit će kao headliner.
Također ćete moći uživati i u DJ setu vrućeg Calvina Harrisa, koji trenutno napada svjetske top ljestvice s hitovima snimljenim za Rihannu (“Where Have You Been), Scissor Sisters (“Only the Horses”) i Cheryl Cole (Call My Name). Tu su i nova slovenska globalna zvijezda, Beltek (himna Ultra Music Festivala u Miamiju: “Party Voice”), i mladi talentirani rezident Ambasade Gavioli, Alex Cvetkov. Spektakl zvuka i svijetla odvijat će se u originalnoj Red Party scenografiji i vrhunskoj produkciji, uz koju su se u Ljubljani već predstavili David Guetta, Martin Solveig, Afrojack, Sunnery James & Ryan Marciano, Paris Hilton, Yolanda Be Cool, Steve Edwards, i mnoge druge zvijezde.
Pošto Tiësto ove godine neće nastupiti u Hrvatskoj, organizator je pripremio posebne pakete ulaznica i prijevoza za hrvatske fanove iz Zagreba i Rijeke. Više informacija o tome u nastavku i na www.gremonaparty.com.

Ulaznice i prijevoz možete kupiti kod partnera događaja Gremo na Party na www.gremonaparty.com, gdje možete dobiti i sve dodatne informacije o Red Summer Partyju i organiziranom prijevozu na događaj iz Zagreba i Rijeke.