Browse By

S Kozmom u vruće ljeto!


Hrvatske top manekenke Vedrana Linardić, Lorena Kovač i Anamarija Cajner zablistale su u ljetnoj kampanji najveće hrvatske drogerije KOZMO kojom su predstavljeni proizvodi bez kojih će odlazak na plažu u vrućim mjesecima biti nezamisliv.
Drogerija KOZMO atraktivnom foto kampanjom najavljuje ljeto i sezonu užitaka za duh i tijelo. Ljeto nam kuca na vrata stoga je krajnje vrijeme da pripremimo naše tijelo za dugotrajno izlaganje sunčevim zrakama i slanoj morskoj vodi. Manekenke Anamarija Cajner, Lorena Kovač i Vedrana Linardić oduševljene su novim proizvodima za ljeto.
«Ljeto je moje omiljeno godišnje doba. Valja se dobro pripremiti, a KOZMO proizvodi za plažu od sada su sastavni dio moje ljetne torbe. Također je važno brinuti i o koži, a u KOZMU sada imamo sve za sigurno i sunčano ljeto. « – izjavila je Vedrana Linardić.

Vedrana Linardić


Preplanula put postala je moderna 30-ih godina prošlog stoljeća i od tada simbolizira privlačnost i egzotiku. Ukoliko boravite na svježem zraku i plaži izloženi suncu, kožu je potrebno zaštititi od štetnih UV zraka, a u KOZMO asortimanu naći ćete najveći izbor krema za sunčanje svih zaštitnih faktora za odrasle i djecu. No, samo krema nije dovoljna kako bi ten zadržao privlačnost! Koža koja je izložena zraku i suncu sklona je nastajanju bora te ju je potrebno hidratizirati proizvodima koji su namijenjeni njezi nakon sunčanja. Osim što će koži vratiti vlagu i elastičnost, kreme i losioni održat će postojanost preplanulog tena.
Uz preparate za njegu kože KOZMO ovog ljeta nudi i bogat izbor modnih dodataka. Bilo da je slamnata, platnena ili plastična, torba za plažu je nužna kako bi u nju stale sve potrepštine za plažu. U KOZMU ćete naći i sve ono što možete staviti u torbu, kopče i gumice kojima ćete na plaži lako ukrotiti kosu, šešire koji će štititi lice te veliki izbor sunčanih naočala po najpovoljnijim cijenama koje će štititi oči od štetnih zraka. Iako tijekom ljeta važnost pridodajemo praktičnosti, Kozmo je pazio i na dizajn, te u svoju ponudu uvrstio japanke u kojima ćete imati lakoću koraka bilo da je riječ o odlasku na plažu u kupaćem kostimu ili večernjem izlasku u dugoj lepršavoj haljini.
Bogat izbor ljetnih proizvoda po pristupačnim je cijenama dostupan svima, a od dodataka se izdvajaju sunčane naočale po cijeni već od 39,99 kuna, torba za plažu od 59,99 kuna, te velik izbor sprejeva za njegu kože za vrijeme i nakon sunčanja po cijeni već od 39,99 kuna. Kozmo drogerije pronađite duž cijele Jadranske obale od Istre, preko Dalmacije i otoka.