Browse By

The Sound Diggers u Splitskom klubu Jungla

U subotu, 23. svibnja, u splitskom klubu Jungla nastupiti će Justin Critchlow aka The Sound Diggers. Organizaciju potpisuje Headmovin organizacija, koja ovim eventom najavljuje početak reformiranja hrvatske scene, barem kada je u pitanju house glazba. Headmovin eventi uvelike će se razlikovati od drugih, i to upravo u jedinstvenom stilu glazbe koji namjeravaju prezentirati – Jackin’ House. Podršku glavnom gostu pružiti će Vedri Tunes, te Groove Bugs kolektiv, koji jedini u Hrvatskoj ustrajno promovira već spomenute Jackin’ House ritmove. Cijena ulaznice iznositi će 40kn u pretprodaji, te 60kn na vratima kluba.
Iako je party trebao biti održan u klubu Master’s, lokacija kluba je na kraju klub Jungla u Splitu. Također, pretprodaja karata počinje tek krajem ovoga tjedna. Organizatori se ispričavaju zbog eventualnih neugodnosti.
Print
Justin Critchlow je DJ i producent porijeklom iz Velike Britanije. Odrastao je na novonastaloj klubskoj sceni i besplatnim partijima u Staffoshire-u, gdje se počela rađati njegova ljubav prema house glazbi. Počeo je svirati u dobi od 15 godina, kombinirajući mnogo različitih stilova, uključujući rave, techno, trance, progressive, funky house te njegov najdraži stil – deep house. Tri godine drži rezidenciju u klubu The Fluid te nastupa u drugim poznatim klubovima kao što su: The Void, Jaxx club, Touch, The Cube gdje pritom svira sa velikanima klubske scene poput K – klass, Olivier Desmet, Mat Shrewd, Pete Bromley, Groove Federetaion, Rob Dalby i mnogim drugima.
Produkciju The Sound Diggersa publika je počela primjećivati nakon nekoliko vrhunskih release-ova na labelima poput Greenhouse, Flavour, Blockheads, Tastie, Amenti music, te su njegove stvari u kontinuitetu od šest mjeseci bile na samom vrhu Stompyevih ljestvica.
Zahvaljujući već spomenutim odličnim izdanjima, drastično je porastao broj fanova u cijelom svijetu, čija je želja bila doživjeti njegove live nastupe. Ubrzo dobiva ponude za angažmane u Kanadi, Belgiji, Češkoj, Engleskoj i drugim državama po čitavom svijetu. The Sound Diggers projekt uključen je u organizaciju free party scene u suradnji sa Groove Federationom i prijateljem Hermistonom. Sa mnogobrojnim eventima koji se redovito odvijaju u razmacima od mjesec ili dva, te vrlo velikog broja fanova diljem svijeta, ovo je događaj koji nikako ne biste smjeli propustiti.
A budući da je nadolazeći event poprilično velikih razmjera, održati će se i warm up party u klubu Jungla, 16. svibnja. Tamo će natupiti Miro iz Splita, te Pete Dux i Codyn iz Zagreba. Cijena ulaznice iznosi simboličnih 20kn.
Print
Brija Dot Com dijeli 2×1 ulaznicu za ovaj party – pošalji mail sa podacima na sms@brija.com i osvoji ulaznicu!