Browse By

The Garden Festival ovog ljeta u čak deset festivalskih dana

Zbog iznimnog uspjeha prošlih THE GARDEN festivala, organizatori su se ovog ljeta odlučili za dva festivalska vikenda u razdoblju od 03. do 12. srpnja 2009. Međunarodni festival klupske glazbe The Garden ovog ljeta ljubiteljima kvalitetne urbane glazbe pruža deset festivalskih dana u razdoblju od 03. do 12. srpnja 2009. pod nazivom «A double whammy 2009».
Poluotok Pinija u ribarskom mjestu Petrčani nadomak Zadra i ovog će ljeta ugostiti ljubitelje klupske glazbe iz cijelog svijeta. Zbog velikog interesa za THE GARDEN festivala diljem svijeta, već se sada, pet mjeseci prije početka, najavljuje posebna zrakoplovna linija naziva «GARDENAIR» koja će svojim charter letovima u danima festivala povezivati britanski Gatwick aerodrom sa Zadrom.
U deset festivalskih dana od 03. Do 12. srpnja, dani vikenda bit će rezervirani za nastupe svjetski priznatih izvođača i DJ-a, dok će dani u tjednu biti razdoblje za nešto mirnije i opuštenije ritmove.
Među brojnim imenima ističu se legende klupske scene NORMAN JAY, MR SCRUFF, GILLES PETERSON, te domaći DJ-i predvođeni EDDY RAMICHEM. Da su istinske zvijezde klupske scene u pitanju dokazuje i to što je pionir britanske elektronske glazbene scene NORMAN JAY, za svoje glazbene uspjehe, nagrađen počasnim priznanjem Most Excellent Order of the British Empire. MR SCRUFF jedan je od rijetkih DJ-a na svijetu koji bez problema može rasprodati London Forum i to «naoružan jedino pločama, pokojim gramofonom i s nekoliko paketa čaja». GILLES PETERSON je DJ britanskog Radia 1 i autor emisije Gilles Peterson Worldwide, jedne od najslušanijih u britanskom eteru.
Početak prodaje ulaznica za Hrvatsku i regiju najavljen je za 01. ožujka 2009. , mada su ulaznice na međunarodnom tržištu već dobrom dijelom rasprodane. Cijena ulaznica za jedan vikend bit će 650.00 kuna ili 1100.00 kuna za cijeli tulum – THE DOUBLE WHAMMY. Prvih 10 kupaca Double Whammy passes na poklon će dobiti karte za prvi party na ARGONAUGHTY brodu i tulum za otvorenje u BARBARELLAS klubu.
Više informacija o samom programu festivala za ovo ljeto mogu se naći na službenim festivalskim stranicama www.thegardenzadar.com.