Browse By

Terminal klub u Rijeci uskoro otvara vrata

72Foto640
Grad na Rječini uskoro postaje bogatiji za još jedan noćni klub koji bi trebao biti svečano otvoren 9. listopada. U nedavnom razgovoru za Novi list, menadžer za događaje i marketing Terminala, Robert Višković otkrio je niz zanimljivih detalja. Kompleks Terminala podignut će cjelokupnu razinu ugostiteljske ponude i noćnog života Rijeke. Smatramo da će s novim, višim nametnutim standardima i drugi ugostitelji poboljšati svoju ponudu, na dobrobit Rijeke – najavio je Robert Višković.
Glazbeni program Terminala uglavnom će krojiti Robert Višković koji najavljuje da će se on odvijati u lounge klubu, a bit će u duhu urbane, klupske glazbe. Kao najveću posebnost Terminala i ugostiteljske ponude Rijeke Zoran Maržić izdvaja steak restoran na trećoj etaži kompleksa koji će voditi, kao i cjelokupnu ponudu hranom, Danijel Smetiško, donedavno šef kuhinju popularnog zagrebačkog restorana »Fort Apache«. Posebnost steak restorana, objašnjava Danijel Smetiško, jest u procesu pripravljanja steakova, takozvanom dry-agingu.
pozivnica
Svečano otvorenje najavljeno je za petak, 9. listopada. Ulaz je isključivo uz pozivnice do 1 iza ponoći, no nakon toga ulaz će biti slobodan za sve zainteresirane posjetitelje.
(S.B., Novi list)