Browse By

Techno is back in town!

Nakon odličnog otvaranja sezone s Ivanom Komlinovićem, nastavljamo u istom ritmu. Iz Minhena nam dolazi maestro MARKUS MEHTA, na kojega “true techno lovers”  čekaju od  rođenja. Tehnički bolji od Brus Lija, muzički eklektičniji od Lorena, energetski jači od iscjelitelja Zdenka, Markus je jedan od onih dj-eva koji bolje od Milana zna vaš slijedeći plesni korak.
Alfa & omega Great Stuff bukinga, Markus je surađivao i surađuje s vodećim techno / house globtroterima. Njegove radove su visoko ocijenili, objavili ili remiksirali opaki  likovi, od Laurent Garniera, Bryan Zentza do Hernana Catanea.

26.11.2011. MISSISSIPPI / SPLIT
TECHNO’S BACK IN TOWN
MARKUS MEHTA
uz podršku PERO FULLHOUSE || MARIANO MATELJAN || DARKO J.

Mariano Mateljan je velika nada kako splitske tako i cjelokupne hrvatske techno / house scene. Do nedavno anonimni dj iz Splita, svojim izdanjima nametnuo se kao producent koji svakako ima što reći i čije radove redom puštaju i chartaju velike face (Marco Carolla, Hugo….)

Dario J.  je ne toliko više mlad koliko je isprofiliran detroit dj. Godine sušanja, istraživanja i partijanja rezultirale su profinjenim neo detroitskim zvukom kojemu je baza nova techno & hoouse produkcija. Tehnički savršen, glazbeno eklektičan, na trenutke neurotičan, Darkov set je sve osim dosadan.
Pero FH – novi energični set spreman u subotu za lansiranje.
Uz najbolji razglas u gradu, opaku rasvjetu, navijene konobare, Mississippi klub je idealno mjesto za technoooooo. Vrijeme je da ga ponovo osvojimo :)
Upad: 50 kn do 01.30 / 60 kn poslije.