Browse By

Funkerman rasplesao Shamballu


Ove subote, u popularnom zagrebačkom klubu Shamballa u sklopu programa FreSh, nastupio je globalno popularan nizozemski producent i DJ, FUNKERMAN. Partner Fedde le Granda i s njime suosnivač diskografske kuće Flamingo Recordings, autor svjetskog megahita „SPEED UP“ zapalio je Shamballu i držao prepun klub rasplesan do ranih jutarnjih sati.
Osim fenomenalnog Funkermana, za DJ pultom su nastupili sjajni Shamballini residenti DJ Joe 2 Shine i Marc Bucca, a vrhunsku atmosferu dodatno su zapalile vruće plesačice u UV kostimima pod laserima i najboljim svjetlosnim klupskim efektima.

PHOTO: Funkerman rasplesao Shamballu

Naravno, ovakav show nije mogao proći bez poznatih lica. Uz Funkermanov sjajan set zabavljali su se i neki od brojnih hrvatskih manekenki uključujući najpoznatiju hrvatsku guzu Jelene Glišić, i drugih starleta sa ovih prostora… Što drugo reći nego, još jednom, FreSh – Shamballa – Absolute Clubbing…
Sljadeće subote u sklopu FreSh programa održat će se službeni Warm Up Party za EROS 4 U, gdje ćete imati prilike vidjeti striptizete, porno glumice u LIVE izvedbi i još atraktivnih programskih sadržaja..