Browse By

TBF otvaraju zimsku koncertnu sezonu u Hvaru

TBF će se otvorenjem koncertne sezone u klubu Pink Champagne pobrinuti da zabava u Hvaru ostane i kad ljeto prestane. Hvar je kažu ljepši zimi nego ljeti i jedan od najljepših otoka na svijetu, ali i da mu ipak nakon burnog ljeta isčezne živost i mladost koja ga iznutra čini toliko lijepim.

Od ove jeseni to više neće biti tako, jer već 27.10. TBF-ovci otvaraju zimsku koncertnu sezonu u Pink Champagneu, prekrasnom ekskluzivnom klubu koji će svim Hvaranima biti ključno mjesto za noćni život i druženje ove zime.

Proteklu su godinu rasprodali svoje koncerte i u sklopu Pistaccio metallic turneje priredili ludnicu gdje god da su se našli, od  riječke Hartere i zagrebačkog Doma sportova do rodnog im Splita i tuluma u Spaladium Areni. „Mater“, „Veseljko“, „Uvik kontra“, „Grad spava“, „Dalmatino“ i druge pjesme sa novoga albuma zaoriti će Hvarom zajedno sa onim starijim hitovima, poput „Alles gut“, „Nostalgična“ i „Lud za njom“.

Koncert TBF-a prvi je u nizu koncerata koji će se ove zime održati u klubu Pink Champagne, a neće Hvarani i njihovi gosti uživati samo u koncertima, nego i u rasnovrsnom glazbenom repertoaru i klupskim večerima koje će se održavati svaki petak i subotu od 23-06h uz provjeren recept za dobru zabavu i „prikladne“ zimske cijene.

TBFovci startaju s nastupom u 23h, pridružite im se u stvaranju odlične atmosfere i vrhunskog provoda na Hvaru.