Browse By

System Divine nastavlja nizati uspjehe

Nakon što se prošle godine našao na Mobyjevoj kompilaciji “Destroyed Remixed” te zaradio izvrsne kritike, riječki producent i DJ System Divine nastavlja nizati uspjehe. Njegov dobar rad nagrađen je trećim odlaskom u party Meku. U samo 9 dana koliko je bio na Ibizi, tri puta je svirao u „Sandsu“ (beach bar u vlasništvu Lynn Cosgrave – menadžerica Carl Cox-a i vlasnica Safehouse Managementa) i to na njihov poziv!
Već za dva dana, točnije u subotu (19.10) svira na Amsterdam Dance Eventu u Panami u sklopu večeri koju predstavljaju Hope Recordings i Sudbeat uz velikane: Hernan Cattanea i Nick Warrena.
A da je ovaj glazbenik u uzlaznoj putanji dovoljni govori podrška legendarnog Laurent Garniera i škotskog dvojca Slam.
System Divine
Za dj pultom je od svoje 16. godine. Njegov talent je otkriven i ubrzo nakon toga postaje najmlađi rezident dj u jednom od najpoznatijih klubova u to vrijeme u Hrvatskoj – u Fun Academy-u. Svoje nastupe niže uz poznata imena kao što su Guy Gerber, Anthony Pappa, Billy Nasty, Moshic, itd. te na open-air festivalima i klubovima diljem Hrvatske te izvan granica.
Svoj stil opisuje kao driving progressive tech house sound, a u njegovom setu nerijetko se može čuti i deep, electro, te minimal techno.
http://www.systemdivine.com/