Browse By

System Divine jedan od favorita Burn Residencya!

Burn Residency, najveće DJ natjecanje na svijetu, ušlo je u svoju finalnu fazu. Osamnaestero najtalentiranijih DJ-eva, među kojima je i hrvatski predstavnik System Divine aka David Rončević, dobili su priliku da provedu dva tjedna u sklopu burn Residency bootcampa na Ibizi. Tijekom dvotjednog bootcampa natjecatelji su imali priliku prisustvovati predavanjima te su bili podvrgnuti nizu glazbenih izazova koje su vodili i ocijenjivali neki od najvećih imena elektronske glazbe kao što su Pete Tong i Carl Cox.
Drugi tjedan burn Residency bootcampa obilježilo je preseljenje finalista u burn Residency villu iz koje se redovito ostvaruje prijenos najpoznatijeg party livestream serijala pod nazivom Boiler Room u kojem su sudjelovali velikani elektronske glazbe kao što su Richie Hawtin, Nina Kraviz i drugi.
Tijekom prvog tjedna bootcampa, hrvatski burn Residency predstavnik System Divine, ostvario je odličan rezultat pobjedivši u Traktor izazovu što mu je dalo dodatan poticaj na putu ka ostvarenju svog sna- da postane burn Residency DJ na Ibizi. Ta pobjeda bila je samo uvod u odličnu predstavu koju je hrvatski burn Residency predstavnik na Ibizi predstavio u drugom tjednu bootcampa kada je pred mentorima- Carl Cox, Pete Tong, Philipp Straub, John Digweed, Marco Bailey, Uner, Marius de Vries, Miss Soulfly, Netsky, Tom Novy i drugima- osvojio još tri izazova te se prometnuo u jednog od favorita za osvajanje ovogodišnjeg burn Residency, najvećeg DJ natjecanja na svijetu.
Prvi u nizu osvojenih izazova drugog tjedna burn Residency bootcampa na Ibizi bio je Wake Up izazov prilikom kojeg su natjecatelji iznenadno probuđeni usred noći i odvedeni u Privilege, najveći klub na svijetu, gdje su pred publikom trebali pokazati svoje DJ umijeće. System Divine, osvojivši ovaj izazov, pokazao je da je dorastao tituli novog burn Residency DJ-a.
Nakon neprospavane noći, System Divine još je jednom briljirao, savršeno odsviravši u back2back izazovu koji je organiziran u burn Residency villi. Carl Cox i Pete Tong nisu imali druge nego System Divinea proglasiti pobjednikom ovog izazova. Time su mu ponovno dali poticaj na putu za osvajanje titule burn Residency DJ-a 2014.
Približivši se kraju burn Residency bootcampa, napetost među natjecateljima mogla se rezati nožem, no to nije spriječilo System Divinea da i u posljednjem izazovu odnese pobjedu i ostavi velik utisak na glavnog mentora Carl Coxa. Pobjedom na posljednjem izazovu, pod nazivom old&new, System Divine širom si je otvorio vrata do pobjede na burn Residency 2014.natjecanju.
 
Pred stručnim žirijem velik je posao. Oni moraju odabrati 5 super finalista koji će dobiti priliku da cijelo ljeto provedu na najvećem party otoku na svijetu, svirajući kao rezident DJ-evi u nekom od najboljih klubova, te uživajući u lifestyleu dostojnom superstar DJ-eva. Jedan od pet superfinalista na kraju ljeta odnijet će titulu DJ superstara te će osvojiti 100 000 eura koji će biti uloženi u njegovu profesionalnu karijeru. U tjednu koji je pred nama, kada će na službenoj YouTube stranici energetskog pića burn (https://www.youtube.com/user/burn) krenuti prikazivanje burn Residency video serijala, ostaje nam za vidjeti hoće li priliku za ostvarenje svojih snova osvojiti upravo hrvatski predstavnik System Divine.
Sve informacije o burn Residency 2014. natjecanju možete pronaći na sljedećim linkovima:
www.facebook.com/burnResidency
https://twitter.com/burn
http://instagram.com/burn_energy
https://www.youtube.com/user/burn