Browse By

Petar Dundov se priključuje serijalu elektroničke glazbe ''Lost In A Moment'' u dubrovačkom parku Orsula 27. srpnja

”Lost In A Moment” je međunarodni serijal događaja elektroničke glazbe koji se održava diljem svijeta na jedinstvenim lokacijama na otvorenom, gdje se predstavlja najbolje od Innervisions etikete i lokalne glazbene scene. Ovogodišnje izdanje prvi put će se održati u Hrvatskoj u nedjelju, 27. srpnja 2014. od 18 sati, u dubrovačkom parku Orsula koji svojom ljepotom i okruženjem ostavlja bez daha te čini izvrsnu lokaciju za izgubiti se u glazbi i energiji koju nosi “Lost In A Moment” priča. Uz Innervisons predstavnike Âme i Dixona, proglašenog najboljim DJ-em za 2013. godinu, lokalnu podršku koju čine Felver, Jogarde, u Dubrovnik u goste dolazi i Ben UFO, a već sada sjajnom lineupu se priključuje naš Petar Dundov.
Svjetski priznati techno mag i ikona domaće glazbene scene, Petar Dundov, na domaćem terenu predstavit će svoju zvučnu kreaciju inteligentne glazbe za ljetnu noć u parku Orsula. Tijekom proteklih godina svojom je glazbom uveličao neke od najboljih techno institucija i klubova kao što su Berghain, Matter (RIP), Womb, Air, Fuse and Space, a sada će na otvorenom pokazati zašto je jedan od najodvažnijih, najoriginalnijih producenaa koji inspiriraju svojom glazbom koja ruši granice, miče tijelo i uvuče se u um.
Kao predstavnici onog najboljeg što njemačka etiketa Innervisions nudi u Dubrovnik dolazi dvojac Âme, suosnivači etikete. Sa sjedištem u Berlinu posvećeni su house i techno zvuku, a park Orsula će ih vidjeti u DJ setu i live izdanju. Još jedan od otaca Innervisionsa je i Dixon, najbolji DJ za 2013. godinu po izboru Resident Advisora, koji će predstaviti svoju tehničku savršenost i pomnu selekciju baziranu na house i deep house zvuku i zarobiti vas u trenutcima dobre glazbe.
U goste dolazi i Ben UFO, predstavnik poznate britanske etikete Hessle Audio na kojoj su dosad izdavali imena poput Jamesa Blakea, Pearson Sounda, Peverlista ili pak Blawana. Ben je jedan od rijetkih DJ-a koji se probio na svjetsku scenu elektroničke glazbe bez vlastite audio produkcije.
Lokalnu podršku čine jaka imena domaće scene. Felver je po nekima najbolji DJ koji je ikad miksao na ovim prostorima i jedan od najzaslužnijih za ucrtavanje Zagreba i Hrvatske kao destinacije za kvalitetan clubbing. U svojim setovima vozi vas kroz deep i tech ritmove. Jogarde je DJ, promotor i organizator zagrebačkog klupskog serijala Freilauf koji promiče umjetnost kroz ples, druženje i glazbu. Jogarde smatra da su glazba i umjetnost dar za bolji život te između žanrova ruši granice u svojim setovima.
Sjajna lokacija parka Orsula u Dubrovniku odlično je okruženje za glazbenu priču “Lost In A Moment” pokreta. Ovaj arheološki lokalitet i ljetna pozornica ugostit će događaj osiguravajući intimnost i sjajnu atmosferu za 700 posjetitelja. Dubrovnik ovako staje uz bok jedinstvenim europskim žarištima elektroničke glazbe, kao El Monasteri u Barceloni, mjesto je gdje je ”Lost In A Moment” nastao, te obećava glazbenu poslasticu usred sezone.
Ulaznice po povlaštenoj cijeni za posjetitelje iz regije su po 135 kuna, a možete ih osigurati u sustavu Entrio ili na linku https://www.entrio.hr/event/lost-in-a-moment-dubrovnik-1619
Te će ulaznice vrijediti uz važeću osobnu ispravu. Ako ih bude još ostalo, ulaznice će se moći kupiti i na ulazu na lokaciju.
Pogledajte atmosferu koja vlada na “Lost In A Moment” događajima diljem svijeta.

Facebook događaj: https://www.facebook.com/events/670155716354711/?ref=ts&fref=ts