Browse By

Sven Väth 10. travnja u Beogradu


My Bel Dance Arena Exit festivala predstavit će svoje novo izdanje zajedno s karizmatičnim velikanom elektronske glazbene scene – Svenom Väthom, u subotu 10. travnja u Belexpocentru (bivši Expo centar) u Beogradu. Jedan od najboljih svjetskih DJa Sven Väth nastupit će u okviru svoje nove turneje „The Sound of the 10th Season World Tour 2010“.
Poznata kao jedna od najboljih u Europi, ako ne i na planetu, Dance Arena Exit festivala otvara svoje drugo desetljeće impozantnim popisom imena, kojim najavljuje novo uzbudljivo izdanje. Svake godine 20 000 ljudi dočekuje zoru na magičnoj Petrovaradinskoj tvrđavi, uz najbolja imena svjetske elektronske scene.  Ove godine, Dance Arena s ponosom predstavlja legendarnog njemačkog DJa Svena Vätha.
Prije tri godine Sven Väthov frankfurtski klub Cocoon proglašen je za najbolji klub na svijetu u izboru MixMag-a, a njegov trijumfalni pohod na najekskluzivnije planetarne destinacije ne prestaje i bilježi jubilarnu desetu sezonu – Cocoon i Sound of The Season turneje su definitivni sinonimi za top clubbing: vrhunsku glazbu i vrhunsku atmosferu. Od Frankfurta preko Londona, Ibize, Sao Paola i Tokija, karizmatični Sven Väth sa svojim gostima privlači tisuće obožavatelja elektronske glazbe. Nakon rasprodanih nastupa u Beogradu u studenom 2007. i ožujku 2009. koji su u mnogim anketama proglašeni za clubbing događaje godine kao i nastupa za pamćenje na EXIT-u u 2008., Beograd je ponosan da uz nekoliko svjetskih metropola ima kontinuitet i ekskluzivnu rezidenciju Svenovih partyja.

Exit od 8. do 11. srpnja 2010.

The Chemical Brothers, Mika i Röyksopp potvrdili su svoj nastup na glavnoj pozornici Exit festivala koji će se održati od 8. do 11. srpnja 2010. Dance Arena ugostit će brojne zvijezde elektronske glazbe, svoje nastupe potvrdili su Crookers, Boys Noize, Erol Alkan, Ida Engberg, SebastiAn, Busy P i DJ Mehdi. Na Dance Arenu dolazi kum techno zvuka Ricardo Villalobos, kreativni i zarazni Moderat, kao i nastup koji povodom 15 godina produkcijske kuće Ovum sprema Josh Wink.
Svoje nastupe na Exitu već su potvrdili electro pop i rock sastavi Crystal Castles i Does It Offend You, Yeah?.

One thought on “Sven Väth 10. travnja u Beogradu”

Comments are closed.