Browse By

Svečano lansiranje vremenskog stroja u Aquariusu

980
2.listopada 2009. godine u Aquariusu je svečano lansiran vremenski stroj u glazbeno i odjevno najšljokičastije godine prošlog stoljeća: OSAMDESETE I DEVEDESETE. Oni koji su tih godina proživljavali svoje najslavnije trenutke, kao i oni koji se tada još nisu ni rodili, parovi čijoj su vezi kumovali Michael Jackson i Vanilla Ice, glazbeni i modni fanatici ( onda su svi bili stilisti, bila je to najnormalnija stvar na svijetu, a ne zanimanje, kao danas ), plesni instruktori, gradski frajeri, navijačice, kraljevi školske čage, bivše i sadašnje predsjednice razreda, svi su oni pronašli svoje mjesto na plesnom podiju, te se gibali i pjevali kao jedan.
Tri tjedna kasnije, Plavi radio i Aquarius odlučili su vam pripremiti još jedan nostalgični glazbeno-plesni spektakl uz neizostavne domaćine, koji će se i ovaj put potruditi da vam ispod disko kugle ništa ne nedostaje.
O vama će se brinuti: Bobby Brown, Madonna, New Kids On The Block, Culture Beat, Ace Of Base, Depeche Mode, Snap, Duran Duran, C & C Music Factory, Michael Jackson, KLF, SOS Band, Ice MC, Leila K, Beats International, Soul II Soul, David Bowie, Kriss Kross, The Prodigy, Eurythmics, Daft Punk, Inxs, MC Hammer, Prince, 2 Unlimited, Vanilla Ice, East 17, Tom Tom Club, Shamen, Snow, Yazoo i još pokoji as iz rukava.
U petak, 23.10. u 22h počinje najšareniji tulum u gradu.
Špricane trapke iskristalizirale su se kao modni primjerak večeri, stoga vas i ovaj put pozivamo da izvučete svoj broj iz ormara, kako biste osvojili besplatan ulaz. No, ne morate se sramiti i ostajati samo na trapkama; espadrile, štucne, bicke, znojnici, trake za kosu, šišmiš rukavi i sve ono u čemu se osjećate kao doma, više je nego poželjno.
Plavi radio i Aquarius, večer “9 8 0”, petak 23.10. u 22 h.