Browse By

Svečane frizure za doček nove godine


Ima li zahtjevnijeg zadatka od biranja savršene frizure za doček Nove godine? Odjevnu kombinaciju smo znale već ljetos, make up smo ne samo izabrale, već i izvježbale, no odabir frizure odgađamo jer se nikako ne možemo odlučiti. A novogodišnja noć samo što nije stigla!
Ne smije biti prejednostavna, niti dosadna, a opet ne želimo ni pretjerati i stajati ukočeno cijelu noć, jer smo u frizuru uložile sate i sate da izgleda besprijekorno. Frizura mora zaokružiti našu odjevnu kombinaciju, dati završni efekt tzv. final touch make up-u kojeg nosimo, istaknuti nas, a pored svega toga mora izgledati savršeno tijekom cijele noći.
Dakako, ne smijemo zaboraviti najveći zahtjev naše frizure, a to je upravo njena ugodnost nošenja. Ne želimo provesti cijeli party brinući se oko pramena lijevo ili desno, već se samouvjereno osjećati svakog trenutka, a posebice ujutro. Ne samo u ponoć. Možda zvuči nemoguće, ali o tome sve maštamo.
Ispod možete pronaći prijedloge modernih svečanih frizura, a do dočeka nove godine stignete pronaći onu koja vam najbolje odgovara.
I naravno, želimo vam izvrsnu zabavu!

Izvor: Moda.hr, Sheportal, moda.covermagazin.com