Browse By

Doček Nove godine: Rijeka


Ukoliko se za najluđu noć u godini nađete u gradu na Rječini, ne očajavajte jer pripremili smo za vas opsežan popis najdočeka 2011. Terminal, Stereo, La Noche, Jazz Tunel samo su neki od vaših mogućih odredišta….

Doček Nove godine na Korzu

Riječki ponos, Let3 će još jednom animirati sugrađane u svojem zaista posebnom rock stilu, Neno Belan i Fiumensi će se pobrinuti za pop-rock zvuk (Belan zaključuje godinu sa čak četiri Porina), a tu je i riječki My Buddy Moose, zasigurno najveći americana bend u ovom dijelu svijeta.

Doček Nove godine u Terminalu

Program:  DJ Luca Montecchi & Band, Tomo (el. gitara) “Mandrilli”, Marko Duvnjak  (bongosi) “Hrvatska Traži Zvijezdu”, Rudy B (truba)  “Jinx” & “Mayales”
CIJENE KARATA (pretprodaja Filodrammatica & Teminal, ograničen broj karata):
Od 13.12 do 18.12 = 100 kn // OD 18.12 do 25.12 = 120 kn // OD 25.12 do 31.12 = 150 kn
(uključena čaša pjenušca + finger food)

Doček Nove godine u River Pubu

Odlična riječka grupa pod imenom FUN svojim bogatim repertoarom i nepresušnom energijom uvest će nas u Novu 2011. godinu. Pjevaju i sviraju obrade najpoznatijih svjetskih i domaćih hitova i ostavljaju bez daha nenametljivom i zabavnom interakcijom s gostima. Već nekoliko petaka za redom upoznaju se s gostima River Puba i ljubav se rodila ekspresno. Dok Pile, Davor, Zido i Ivan odmaraju, zabavljat će Vas Riverov najdraži ovosezonski novitet – D.J.Tommy koji za vas bira samo najbolje i najveselije!
Sve goste očekuje fina zakuska i piće dobrodošlice. Cijena ulaznice po osobi: 150,00 kn.
Rezervacija stola je moguća mailom na marketing@river-pub.com ili na broj 099 730 1176 (Tea) do 24.12.2009.

La Noche: NYE Marathon

Loopin, Ogi, Matija Marinić, Mateo Klaić, Frka, Sandro Curci & Andy J., Mark Ash, Bebetto, Boo Dale, Sir Jane, iGoRRitza
Cijena: 60 kn ( 2 piča uključena), poslije 5:00, 40 kn (1 piće uključeno)
Happy hours: 22:00 – 00:00
Start: 22:00, End 12:00

Stereo Dvorana: Doček Nove – Trash Disco 90’s by DJ Boneta

Potpuno razuzdani doček Nove godine u Stereu. O čemu se radi? Treš i jaranija parti u režiji DJ Gej Bonko Šara samo je glazbena (upitno je ako se to može nazvati glazbom) pozadina onoga što se pripremamo ove (i dijelom sljedeće) godine u Stereo Klubbu! Pripremite se za izbor miss i mistera treša 2011. sa vrijednim staklenim nagradama ispunjenima čarobnim tekućinama! Očekujte i kolektivnu ludnicu uz Macarena plesne pokrete te posebni Macarena koktel po promotivnoj cijeni! Karte za najtreš doček su svega 24,00 kune! Mogu se kupiti u pretprodaji u Dallas dućanima u Rijeci i Newsoundu na Matuljima, a postoji i mogućnost rezervacije separea! Broj karata je ograničen, tako da što prije pohitajte po ulaznicu te u podrum po treš robu, kako bi zablistali (doslovno, uz šljokice i slično) na najluđoj noći! Osoblje Sterea će biti prigodno obučeno, a i cijeli klub će se prilagoditi looku devedesetih!
Naravno, uz muziku će se vrtiti i projekcije omiljenih TV uratka 90ih, poput Beverly Hillsa i kultnog filma Cool As Ice te naravno, uz pokoju stariju Schwarzenegerrovu uspješnicu! Od muzike očekujte sve hrvatske treš hitove poput šeri šeri, te pokoji hit kronika iz jaranije za dušu i srce! Na repertoaru će se naći i pokoji bezvremenski treš hit te ponešto stranih treščina devedesetih!
Ulaznica 24,00 kn
– 1 x pjenušac Napoleon u plastičnoj čaši gratis!
– 1 x konzumacija pića gratis!
– 1 x Bobi Flips gratis!
Rezervacija separea i prijave za izbor miss i mistera tresha na info@zabava.hr

Palach: Nova godina u Palachu

Proslava na 5 floorova!
1. prva + druga rock prostorija – tu vas očekuje standard rock. Za sve one koji nisu od volje (čitaj kondicije) plesati i đuskati cijelu noć, ovdje se mogu nježno gibati na milozvučne note rock himni…što starijih što novijih što svakakvih. Lerga je DJ pa pazi šta pitaš!
2. galerija – u ovu krasnu prostoriju smjestit će se još krasniji dvojac koji se odaziva na ime Tepes i Jopa i oni će za vas skrečat i vrtit i pušćat svaštanešto, a ponekad i dvije pjesme odjednom! To se zove mashup! Bit će zabavno! I to sigurno!
3. kino – u prostoriji kina Palach moći ćete odmoriti umorne nožice i ufoteljit se te uživati u projekciji šveckog stola. Bit će i odojka!
4. treća postorija – To je ona prostorija s densflorom! – svi plesni hitovi iz foldera “Svi plesni hitovi” vrtit će se skupa s disko kuglom!!! Od 50-ih do 90-ih pa do dana današnjeg, sve guzomrdajuće melodije čekaju na vas!!!
5. smoking room – u ovoj prostoriji moći ćete udahnuti svježi zrak i poslušati sve hitove sa CD singla “Christmas with Kićo”!! Ne.
Karta za Novu godinu iznosi 50,00 hrvatskih kuna, s tim da članovi Kluba Palach imaju tu čast i privilegiju da nakon ulaska svoju ulaznicu mogu zamjeniti za Tuborgovu vrčinu od 1,5 litara.

Jazz Tunel: Doček Nove with Smeđi Šećer & Mile Hund

Ove godine, zabavljat će nas dva gospodina za DJ pultom – gospodin Smeđi Šećer i Mile Hund, a možda nam se pridruži i veličanstveni Pachanga, te ćemo sasvim sigurno, divljim plesnim figurama ulaštiti pod Tunela. Za okrepu plesača pripremili smo lokvicu pive za žedna grla i hrpicu probranih delikatesa za gladno nepce koje ćete moći dobiti po vrlo povoljnih 0,00Kn.
Godinu ćemo, naravno, dočekati uz poslovični pjenušac po istoj cijeni. Broj mjesta u Tunelu je ograničen, pa Vas usrdno molimo da što prije nabavite ulaznice kako bi izbjegli gužvu u posljednji trenutak.
Ulaznice možete nabaviti u Tunelu, od 15.12.2010. po recesijskoj cijeni od 120,11 Kn.