Browse By

Summer Gathering sa Richie Hawtinom

Fetch the Vibe i Ambasada Gavioli za jedanaestipo redu Summer Gathering spremaju druženje sa Richie Hawtinom!
Glavnog gostaovogodišnjeg Summer Gatheringa nije potrebno posebno predstavljati, čovjek koji već toliko godina pomiče granice u elektronskoj sceni, i zato je svako pisanje o njemu suvišno. No ipak…
Richie Hawtin, umjetnik, DJ, “veleposlanik” i inovator, koji od svoje sedamnaeste godine života stvara za DJ pultom. Njegovi počeci sežu sve do ljeta 1987., kada si je kao tinejđer sa redovitimposjetama obližnjeg Detroita izborio rezidencijuu klubu The Shelter, gdje je redovito vrtio house i techno pločesa industrijskom glazbom tog vremena.
Od osnivanja izdavačke kuće Plus8, 1989. godine, njegova se daljnja karijera neprestano razvija i kroz puna dva desetljeća kasnijemožemo reći da je riječ o jednome od najpoželjnijih techno umjetnika u povijesti.
Danas su svi upoznati sa njegovom izdavačkom kućom Minus, osnovanu 1998. godine, projekt Plastikman i naravno niz izvanrednih partyja pod oznakom ENTER., sa kojim u posljednje dvije godine puni klubove diljem svijeta.
Ta večer će dobiti još jednu posebnu notu, kada u subotu, 26. srpnja uz glavnoga gosta na main flooru bude nastupio i miljenik slovenske publike, Valentino Kanzyani, koji je odlučio da bolju zabavu za svoj rođendan ne može imati od svojih prijatelja i kućnih prijatelja.
Na malom flooru moći ćete svjedočiti dvojici iznimnih talenata. Binh, poznat po svojoj rezidenciji kultnoga Club Der Visionaire, u kojemu svoje obožavatelje vodi kroz serijal ”Noon” sve od ljeta 2007., koji je u kratkom vrmenu postao dio modernog Berlinskog zvuka. Barac je još jedno talentirano ime, kojidolazi iz Rumunjske. Pratitelji istih kažu da ćemo o njima tek slušati!
 
Cijene karte u pretprodaji mogu se nabaviti po cijeni od 25€ na sljedećim mjestima: Petrol, Europetrol, Interspar, Atlas Airtours, Tisak Media, Exclusive Change, Dallas Music Shop,…dok će cijena na ulazu biti 30€.
Vidimo se na podiju!