Browse By

Steve Saunders i Armando d'Estate u opatijskom Colosseumu

Vrlo uspješni austrijski DJ dvojac Steve Saunders i Armando d’Estate nakon nekoliko vrlo uspješnih gostovanja po hrvatskim otocima još jednom imaju priliku rasplesati svih u opatijskom Colosseumu (27.08.). O ovom dvojcu moglo bi se puno pisati, no najbolje je uživo pogledati njihov performans kada zapale plesni podij i podignu atmosferu na najvišu razinu.
Saunders i d’Estate sreli su se 2004. godine. Oboje DJi, različitih stilova elektronske glazbe, otkrili su da objedinjavanjem njihovih različitih stilova, mogu stvoriti nešto izuzetno osobito.
Steve Saunders, početno nadahnut njemačkom techno scenom i dobro znan po svojem progressive soundu i Armando d’Estate, funky house-loverboy, zavodio je publiku sa najfinijim vocal houseom, zajedno imaju viziju svestranog DJ seta bez ograničenja biti zarobljenima u samo jednom glazbenom stilu: skladna kombinacija deep, funky, latin i tribala; od progressive electra do minimal-tech housea. U početku svirali su “Back to Back” na dva decka, ali kroz neprekidan razvoj njihovog izvrsnog sounda i mixanja, konačno su prezentirali svoj električan performance na 4 decka. Uistinu se može osjetiti energija te fuzije na plesnom podiju!
Colosseum-SE
Njihovo DJ umijeće potvrđeno je sa svih strana, njihovim poletnim i energičnim soundom i istinski kvalitetnim nastupom, pridobili su gomilu publike i organizatora isto tako, već pri svojim prvim nastupima od Austrije, cijele Europe pa do Ibize, gdje su gostovali ili bili rezidenti.
Uz Steve Saundersa i Armanda d’Estate u Colosseumu nastupiti će DJ Alex Ivanov, kvarnerski DJ čije ste ime imali prilike vidjeti od časopisa dnevnog tiska do «Playboya». Trenutno je voditelj i urednik emisije Euforija na radio Trsatu, u kojoj ugošćuje eminentna DJ imena iz hrvatske i cijeloga svijeta, koju možete poslušati svakog četvrtka od ponoći na 87,6 Mhz.