Browse By

Jamie Jones otvara sezonu u Sirupu

Britanski DJ, producent te zvijezda u usponu, Jamie Jones otvoriti će 4. rujna novu sezonu u zagrebačkom Sirupu. Ulaznicu u elitu si je kupio onog trenutka kad je odlučio raditi svoje vlastite warehouse party-e  gdje su ga uočili promotori s Ibize i ga odvukli na otok.  Na Ibizi  Jamie brzo postaje poznat po svojim setovima i energiji koju širi oko sebe te dobija priliku koju objeručke grabi:  rezidencija na CiroLoco  veceri u klubu DC10.
Paralelno sa dj-anjem, kako već to biva, Jamie  se pomalo uvlači i u producentske vode. 2006. godine single “Amazon”  koji izdaje za francusku etiketu Freak n Chic ga lansira u sam vrh klubske worlwide scene i do dana današnjeg ostaje najprodavanija ploča s tog labela. Ploču hvale svi redom – od Steve Buga, Tiesfchwarz do Sven Vatha, a sam Jamie potpisuje svoje singlove za najveće underground etikete poput Poker flata, Cocoona, Get Physical i Crosstown Rebelsa.
Izdavanje na top etiketama mu je donijelo pregršt novih nastupa tako da  Jamiea možete redovito vidjeti u hramovima elektronske glazbe poput D Club (Luasanne), Back 2 Basics (Leeds), Le Club (Valencia), Tenax (Florence), DC10 (Ibiza) i naravno Fabric (London) gdje je ga je manager kluba proglasio najvećom mladom dj nadom iliti njegovim rijecima “one to watch”. Zato ne propustite Jamie 04.09 u Sirupu.
Početak: 22h, Ulaznica: 60kn do ponoći, 80kn nakon.