Browse By

Sretan ti rođendan, Dave!

David Gahan će 09. svibnja imati 47. rođendan, a sljedećeg dana koncertom u Tel Avivu započinje Tour Of The Universe, pa će ta subota u Tvornici biti posvećena Depeche Modeu i njihovom karizmatičnom frontmenu. Upad je besplatan, a uz svirku Depeche Mode Real Tribute benda fanovi će moći osvojiti i upoznavanje s legendarnim elektro trojcem.
Zagreb, 22. travnja 2009. – Hrvatska i Zagreb već su odavno spremni za nastup Depeche Modea 21. svibnja na Tuborg Green Festu 09 u zagrebačkoj Areni. Naime, ulaznica za festival više nema u slobodnoj prodaji, a prestalih 650 traženih papirića može se osvojiti u nagradnoj igri Tuborga. Situacija s ulaznicama još je jednom potvrdila status Depeche Modea među hrvatskim ljubiteljima elektro zvuka, pa su Tuborg i Dallas Records za sve njihove fanove odlučili organizirati jedno posebno događanje. Dakle, 09. svibnja David Gahan proslavit će svoj 47. rođendan, a sljedećeg dana koncertom u Tel Avivu započinje Tour Of The Universe, pa će ta subota u Tvornici biti posvećena Depeche Modeu i njihovom karizmatičnom frontmenu.
Kako bi se svi skupa dobro pripremili za Tuborg Green Fest 09, i još jednom ponovili glazbeno gradivo elektro velikana, u Tvornici će oko 22,30 na pozornicu izaći skoro pa Depeche Mode. Naime, novosadski projekt Depeche Mode Real Tribute već dugi niz godina svojom svirkom odaju počast elektro velikanima, a to njihovo štovanje na koncertima se pretvara u pravu depešovsku euforiju. Štoviše, karizmatični frontmen benda, pod umjetničkim pseudonimom Ajkula, samo će za tu priliku doletjeti iz Londona u kojem je svoju karijeru nastavio početkom ove godine. Naravno, u rođendanski party bit će uključeni i DJ-i koji će nas svojim glazbenim improvizacijama provesti kroz sve faze karijere Depeche Modea, ali i ostalih bendova s kojima su stvarali povijest elektro glazbe. Kao što i zahtijeva prilika, u Tvornici će biti poklona. Naime, Tuborg i Dallas Records će troje najsretnijih nagraditi susretom s članovima Depeche Modea na Tuborg Green Festu 09. ( Za realizaciju nagrade potrebna je karta za festival. )
Upad na rođendansku zabavu bit će besplatan, a jedini je uvjet za dobar provod u Tvornici prijava na www.tuborg.com.hr. Prvih 1.000 prijavljenih dobit će e-mail s kodom koji će im poslužiti kao ulaznica u Tvornicu, a svakog stotog prijavljenog fana Tuborg će počastiti sa Sounds Of The Universe, novim CD-om Depeche Modea koji se može kupiti u u svim Dallas Music Shopovima: Zagreb, Masarykova 6, Rijeka, Splitska 2a, Split, Narodni trg 14, Zadar, Široka ulica 2, Čakovec, Kralja Tomislava 7 te Rovinj, Carera 72.