Browse By

Spremite se za Party United – jedinstveni klupski spektakl u Zagrebu


Manje od tjedan dana dijeli nas od početka prvog po redu klupskog spektakla pod nazivom PARTY UNITED koji će se održati na području grada Zagreba, u subotu, 23.01.2010. od 21:00h. PARTY UNITED je revolucionarni event koncept specijalno razvijen od strane 4ART agencije i predstavlja jedno od najzanimljivijih i najvećih klupskih događanja do sada održanih kod nas.

15 KLUBOVA, 15 PARTYJA,
1 ULAZNICA, 1 NOĆ, 1 GRAD.

– Upravo to je PARTY UNITED opisan u samo nekoliko riječi.

Po cijeni jedne ulaznice pruža vam se prilika da doživite apsolutno neponovljivo iskustvo, posjetite najbolje zagrebačke klubove, uživate u glazbi vrhunskih izvođača, provedete se kao nikad do sad i to na više od 15 različitih partyja.
SUDJELUJU: Klub Aquarius, Rock Caffe Apartman, Boogaloo, Fanatic, Hemingway Bar Tuškanac, In Bar, KSET, Maraschino, MMC Studio, Purgeraj, Club Ritz, Saloon, Sax!, Shamballa, Klub Sirup.
I to nije sve. PARTY UNITED ima specijalnu autobusnu liniju koja će povezivati sve party lokacije od 23:00h do 04:00h u subotu, 23.01.2010. Autobusi voze u intervalima od 35-40 min. Besplatna vožnja moguća je isključivo uz kupljenu PARTY UNITED ulaznicu.
PARTY UNITED je jedini party koji nagrađuje. U seriji nagradnih igara na radiju, televiziji i Internetu (Plavi Radio, MTV, 24sata, Jutarnji.hr, iSPACE…) posjetitelji imaju priliku osvojiti brojne vrijedne nagrade.
Ulaznice za PARTY UNITED mogu se kupiti na dan eventa u subotu, 23.01.2010. od 21:00h po cijeni od 40kn na ulazu slijedećih klubova
KLUB AQUARIUS – Aleja Matije Ljubeka bb/Jarun
BOOGALOO – Ulica Grada Vukovara 68
KSET – Unska 3
MMC STUDIO – Vlaška 92
PURGERAJ – Ribnjak 1
SAX! – Palmotićeva 22
SHAMBALLA – Savska cesta 30
U cijenu ulaznice uključen je i poklon bon studija FASHION ADDICT u vrijednosti od 50kn koji svi posjetitelji mogu iskoristiti do 01.03.2010. (vrijedi samo uz predočenje ulaznice). Pozivamo vas da doprinesete revoluciji u noćnom životu tulumarenjem na PARTY UNITED-u!
– Više informacija pronađite na službenim stranicama: www.partyunited-zagreb.com.