Browse By

Spektakl elektronske glazbe u Labinu: Labinmusic Festival 2011


Labinmusic Festival 2011 ponovo će se održati na open air pozornici u starom dijelu Labina, jer je osim glazbe, ona ključni čimbenik atraktivnosti samog festivala zbog pogleda na more i Labin. Festival je ove godine okrenut elektronskoj glazbi, u kojoj će ugostiti dva imena sa samog vrha elektronske glazbene scene, a to su Luke Fair (CAN) i  Steve Porter (USA).
Dozu ekskluzivnosti ovog nastupa daje činjenica da oboje nisu nastupali u Hrvatskoj više od dvije godine te da je nastup na Labinmusic festivalu i jedina prilika za sve ljubitelje house glazbe u zemlji da ih vide uživo ove godine. Uz spomenuti dvojac, na glavnoj večeri nastupa jedan od najboljih hrvatskih DJ-a – Mark Ash te vrlo kvalitetne domaće snage Andrej & Dropi i Nin-o-Rex.

Timetable:
22:00h – 23:15h Nin-o-Rex
23:15h – 00:30h Andrej & Dropi
00:30h – 03:00h LUKE FAIR (CAN)
03:00h – 05:00h STEVE PORTER (USA)
05:00h – 06:00h Mark Ash

U prve dvije godine, kiši usprkos, festival je posjetilo preko 4000 ljudi iz svih krajeva Lijepe naše, a organizatori se nadaju da će lijepo vrijeme ove godine privući još više posjetitelja željnih dobre zabave. Labinmusic festival će i ove godine zadržati najviši produkcijski nivo, po čemu je i postao prepoznatljiv. Uz mnoštvo svjetlosnih efekata, velike video zidove, veliki sound sistem i vrhunske izvođače, ovaj Festival vraća Labin na kartu najboljih provoda ovog ljeta na našoj obali.
After Party  @ Dubrova
Festival svoja vrata otvara u subotu već u 21:30 sati. Odmah nakon završetka glavne večeri, kreće after party na labinskoj Dubrovi na koje će goste zabavljati DJ Mark Ash i DJ Evardz.
Ulaz:
140,00 kn