Browse By

Discotheque Riva – Split: Pripreme za neviđeni ljetni spektakl


Faithless Sound System jedva čeka nastup pred prepunom Rivom! Kako je već najavljeno od organizatora, najveći party ovoga ljeta desiti će se ponovno na splitskoj Rivi. I izvođači – Faithless Sound System, DJ Fedde le Granda, Felix da Housecata, Jamesa Zabielu te domaće Aldu Morro i DJ-a Peru FullHousea i brojni obožavatelji broje dane do 12.kolovoza kada će se splitska riva pretvoriti u najveću diskoteku na Mediteranu.
Najbolji svjetski klub – Space na Ibizi, i ove godine je privukao sve ono što je najvrjednije u elektroničkoj glazbi. Svaki dan neka druga organizacija priređuje svoju večer, na kojima su rezidentni DJi upravo najtraženiji i najpoznatiji svjetski DJi. Iste možete vidjeti ovo ljeto u Splitu.
Faithless ovo ljeto nastavljaju svoj projekt pod nazivom Faithless Sound System za koji su odabrali samo par eksluzivnih lokacija među kojima je i Discotheque Riva. Radi se rezidenciji u najboljem svjetskom klubu Space s Ibize gdje će nastupiti 4 puta tijekom ljeta, te o festivalima Tommorowland u Begiji i Waterford festival u Irskoj. Zbog jednog od rijetkih nastupa ovo ljeto, mnogi fanovi iz UK i Europe su najavili dolazak na splitsku rivu.
Sister Bliss & Maxi Jazz najava nastupa:
http://www.youtube.com/watch?v=LnXyFMfg3yE

Fedde Le Grand kao trenutno jedan od navećih hitmakera plesne glazbe  ove sezone svira gotovo na svim svjetskim događanjima ovoga tipa, a svoj show nazvan  Take over koji je rezerviran za najbolje svjetske klupske i festivalske destinacije, će premijerno izvesti baš na splitskom spektaklu. Space Takeover je večer u Space-u koju je upravo potvrdio i koja započinje 29.6. Za Split je u pripremi specijalna izvedba o kojoj ćemo uskoro doznati više detalja.

James Zabiela,  britanski je wunderkind za kojim trenutno vlada opća pomama među promotorima, te iz istog razloga za svoje nastupe bira samo najprestižnije svjetske festivale.  Tako je na ljeto bookiran za:  Creamfields, Dance Valley, Global Gathering, Exit, a također je pozvan da bude rezidentni DJ na večeri We Love Space nedjeljom u klubu Space na Ibizi.
Aldo Moro, kao najbolji domaći DJ za ovu godinu dobio je čast svojim setom uvesti publiku na splitskoj Rivi u spektakl drugog izdanja Discoteque Rive i dočekati na pozornici house i electro legendu Chicaga – Felix Da Housecata.

Iako su organizatori prošle godine visoko podignuli produkcijski ljestvice, ove godine ju misle nadmašiti.  Zvuk će ići sa čak četiri izvora (dok je prošle godine išao sa dva).
Također, pojačati će se laser show kao i dekorativna i binska rasvjeta. Brojna druga iznenađenja koja dolaze od organizatora uskoro ćemo vam predstaviti. U svakom slučaju, sasvim je sigurno da ovogodišnju Discotheque Riva nitko ne smije propustiti. Stoga požurite po svoju ulaznicu.
Ulaznice
Organizatori najavljuju da će ovogodišnji disco spektakl na splitskoj rivi privući više od 20 tisuća posjetitelja. Riva će ovom prilikom biti podijeljena u nekoliko zona unutar kojih će više od 20 ugostiteljskih objekata ponuditi bogat izbor hrane i pića tijekom cijele noći. Najbolji užitak u svim nastupima jamči se rasplesanima unutar Golden Circlea – svojevrsne fan zone koja je smještena uz stage.
Ulaznice po povoljnijim cijenama u prodaji su od 15.travnja putem Eventima. Cijena ulaznica do 1. lipnja ili isteka zaliha iznositi će:

  • Golden circle: 350,00 kn
  • Sektor A: 150,00 kn
  • Sektor B: 75,00 kn.

Nakon 1. lipnja cijene ulaznica su: 400,00 kn (Golden circle), 200,00 kn (Sektor A), te 100,00 kn (Sektor B), dok će tjedan dana prije koncerta iste iznositi 500,00 kn (Golden circle), 250,00 kn (Sektor A) i 125,00 kn (Sektor B).
Požurite po svoju ulaznicu po povoljnijoj cijeni i budite dio najvećeg plesnog podija na svijetu!
WWW: www.discotheque-riva.com.