Browse By

Social Disko večeras u Filter Baru

Social Disko novi je projekt dvojca Trash-Dance odnosno Une iz Rijeke i Ce-a iz Vicenze koji su zaplovili elektro-indie vodama skoro pa slučajno. Dvije su godine plovili po Italiji te konačno stigli do Rijeke gdje su pozvani kako bi organizirali novi party u suradnji s Mile Hundom (Mishu Mitsubishu) smješten u novootvoreni Filter Bar u Rijeci.
Biti će ovo je jedan electro-indie party u talijansko-hrvatskoj kombinaciji, novi event u Filteru organiziran od strane Trash-Dance-a iz Italije i Mishu Mitsubishu-a iz Rijeke.
Trash-Dance je rođen iz želje ovo dvoje grafičkih dizajnera da eksperimentiraju oblik grafike koju nisu mogli nigdje javno primijeniti te su odlučili organizirati sami svoj event kojem će moći dati željeni vizualni identitet. Dvojcu se to mnogo svidjelo i dogodio se niz partija po Vicenzi koji su uslijedili paralelnim sestrinskim projektom Ruby u Trevisu te Milanu. Nedavno su se udomaćili u Bassanu (del Grappa) gdje je Trash-Dance postao sinonim za dobar izlazak i gdje dovode najbolja imena strane elektro scene. Želja im je uspijeti prenijeti dio te atmosfere riječkim prijateljima i poznanicima koje rijetko vide te svima koji bi plesali na “neku dobru muziku” a neznaju kamo je naći.
U par riječi: electro-indie party u talijansko-hrvatskoj kombinaciji. Jednom riječju: ŽURKA! Ako vam se svidi, ponoviti će se više puta i svaki put gostovati će dva dj-seta iz Italije uz domaćeg Mile Hunda.