Browse By

Madonna nastavlja "Sticky & Sweet" turneju, Paul Oakenfold specijalni gost!

Madonnina nevjerojatno uspješna ‘ Sticky & Sweet Tour ‘ koja već sada glasi kao najveća turneja u povijesti jednog solo izvođača, nastavlja se 4. srpnja još jednom serijom koncerata (raspored slijedi u nastavku). Zanimljivo je da će Madonna, između ostalog, nastupiti u gradovima u kojim do sada nikada nije nastupila: Werchester – Belgija, Marseille – Francuska, Hamburg – Njemačka, Oslo – Norveška, Helsinki – Finska, Tallin – Estonija, Ljubljana – Slovenija, a na turneji će se naći i države poput Rumunjske, Mađarske, Srbije i Bugarske. Tako potvrđuje Live Nation.
Madonna će u sklopu svoje turneje nakon gotovo 15 godina ponovno posjetiti Madrid, Gothenburg i Munchen.
madonna
Madonna će u sklopu svoje turneje nakon gotovo 15 godina ponovno posjetiti Madrid, Gothenburg i Munchen.
“Ovo je prvi put da sam, otkada se bavim ovim poslom, produžila turneju.“ Jako sam uzbuđena jer ću posjetiti gradove u kojima još nisam nastupila i jer ću ponovno posjetiti mjesta koja volim“ dodala je Madonna komentirajući nove datume Sticky&Sweet turneje.
Poznati tjednik London Times turneju je opisao je na vrlo osebujan način: “U kategoriji najboljih glazbenih spektakala, kraljica popa je bez konkurencije i neporažena”. Britanski The Independent piše: “Koreografija, vizuali i cjelokupan nastup bili su besprijekorni i izuzetno domišljati”.
Tijekom 2008. godine, ‘‘Sticky & Sweet“ turneju vidjelo je više od 2,350,285 fanova u 58 gradova. Turneja je imala rekordnu prodaju ulaznica u svim zemljama, uključujući 650000 podanih ulaznica u seriji koncerata Sjeverne Amerike, 72 000 ulaznica na Zurich Dübendorf aerodromu što je najveći broj prodanih ulaznica ikada za neki koncert u Švicarskoj, zatim 75000 ulaznica u Londonu i četiri rasprodana koncerta u New York Madison Square Gardenu (60 364 ulaznice).
Arthur Fogel, presjednik Live Nation of Global Music i direktor Global Touring/Artist Nation izjavio je: ‘ Ova nova serija datuma potvrditi će Madonninu poziciju kao jedne od najprodavanijih izvođača svih vremena’.
paul_oakenfold
Paul Oakenfold – legenda u prvom redu trance glazbe

Specijalni gost Sticky&sweet turneje, Paul Oakenfold, već je dugo jedno od najvažnijih, ako ne i najvažnije ime moderne klupske scene. Remiksirao je glazbu Rolling Stonesa, U2, Madonne, Justina Timberlakea, Snoop Doga, Musea, New Ordera, The Curea, Massive Attacka, čak i Elvis Presleya te je producirao za The Happy Mondays. Dvostrukom nominacijom za nagradu Grammy ušao je u Guinnessovu knjigu rekorda kao najbolji DJ na svijetu. Njegov novi album, ‘Pop Killer’ bit će objavljen ove godine.
Madonnin višestruko nominirani album za Grammy, ‘Hard Candy’, debitirao je kao broj jedan u više od 37 zemalja. Za više informacija o Madonni posjetite www.madonna.com.

RASPORED „STICKY & SWEET“ TURNEJE 2009

DATUM

GRAD

MJESTO

U PRODAJI OD

4. srpnja

London, VB

O2 London

6. veljače

7.srpnja

Manchester, VB

MEN Arena

6. veljače

11. srpnja

Werchter, Belgija

Festivalpark

7. veljače

14. srpnja

Milano, Italija

San Siro

6. veljače

21. srpnja

Barcelona, Španjolska

Olimpijski stadion

23. srpnja

Madrid, Španjolska

Vicente Calderon

28. srpnja

Hamburg, Njemačka

Bahrenfeld

30. srpnja

Oslo, Norveška

Vallehovin

9. veljače

4. kolovoza

Tallin, Estonija

Tallin Song Festival Ground

6. kolovoza

Helsinki, Finska

West Harbour

9. veljače

9. kolovoza

Gothenburg, Švedska

Ullevi

9. veljače

11. kolovoza

Copenhagen, Danska

Parken

9. veljače

13. kolovoza

Prag, Češka Republika

Chodov Natural Amphitheatre

15. kolovoza

Varšava, Poljska

Bemowo aerodrom

18. kolovoza

Munchen, Njemačka

Olimpijski stadion

20. kolovoza

Ljubljana, Slovenija

Hipodrom

– U 2009., Madonnina ‘Sticky & Sweet Tour’ posjetit će također i Marseille te Bugarsku, Mađarsku, Rusiju, Rumunjsku i Srbiju.