Browse By

Snowboarderi i Alice in Videoland u Stereu

Nakon još jedne godine provedene na snijegu, hrvatski snowboarderi ovaj put sve stavljaju “na kocku”, ulažu sve svoje trikove… Tribe Films s ponosom predstavlja svoj treći projekt – “ALL IN” koji će svjetlo dana ugledati 19. prosinca u Stereo Dvorani u Rijeci.
Ovaj najnoviji hrvatski freestyle snowboard film je proizvod jednogodišnjeg snimanja na lokacijama diljem Hrvatske i Europe. U filmu se pojavljuju najbolji hrvatski snowboarderi od kojih je većina u reprezentaciji Hrvatske. Film će biti dostupan za besplatni download odmah nakon premijere, baš kao i prošli film “IN LOVE” koji je dosad downloadan preko 7000 puta.
Uz film, ekipa je pripremila i opake glazbene poslastice:
Alice in Videoland
Švedska – electro/pop/punk
Sinth-pop 80-tih plus disco-punk jednako švedska koncertna atrakcija Alice in Videoland. U Hrvatsku po prvi put dolazi ovaj bend jedinstvenog stila: sintisajzeri, vesele pjevne melodije, bas koji razbija i povrh toga ženski vokali obećavaju cupkanje i skakanje tokom cijelog koncerta.
Alisa je upala u zečju rupu 2002., kad je pjevačica Toril odlučila dodati punk zvuku svojih bivših bendova puno elektronike. Na tom putu pratila su je i tri mlada gospodina, te je bend nakon samo šest mjeseci demo statusa potpisao ugovor za “National” – vodeću švedsku nezavisnu glazbenu etiketu.
Strelovit uspon nastavlja se i dalje, te danas bend iza sebe ima tri izdana albuma, mnoštvo video-uradaka i gomilu rasprodanih koncerata širom sjeverne Europe. Česti su gosti raznih skandinavskih festivala, a ne moramo ni spominjati vojsku fanova koja dolazi sa takvim statusom. ivermectine mylan 3mg price Ne znamo što je uzrok tome (možda plesna i vesela muzika, možda to što su iz hladne Švedske), ali bend je svjetski poznat baš zbog toga što se često čuju u raznim snowboard filmovima. Mada je sve oko ovog eventa nekako “hladnjikavo”, u Stereu će za vrijeme nastupa Alice in Videoland zasigurno biti vruće!
Dancefloor će uz “Alisu” zagrijavati i dva DJ-a već dobro poznata publici: hip-hop “sensei” Camino iz Sarajeva i elektro Riječanin Morpheuss. Camino je česti riječki gost, posjeti nas skoro svake godine, a najviše se sjećamo njegovog nastupa sa afterpartya prve Priredbe. ivermectin for humans for sale philippines Morpheuss nam obećava nastavak elektro zvukova i nakon što Alice in Videoland siđu sa pozornice.
– Još je bitno dodati da je za vizualni dio premijere zadužen riječki video kolektiv lole.kee.bolek.