Browse By

Junior Sanchez u Stereo Dvorani

Jedan od najvećih njujorških i američkih DJ-a, producenata i remixera današnjice, Junior Sanchez, dolazi 20. prosinca u riječku Stereo Dvoranu. Upravo njegov producentski rad stoji iza nekih od najvećih svjetskih klupskih hitova kao što su “Rock Your Body” u izvedbi Superstara ili “Understand Me” koju izvode City Rockers.
U posljednjih je desetak godina upravo Junior Sanchez imao čast remiksirati najveće hitove najvećih svjetskih pop zvijezda kao što su Madonna, Gorillaz, Shakira, The Bravery i Kill Hannah. Trenutno mu je vani skroz novi album “One Love: Smash Your Stereo” s kojeg je skinut singl “Movie Star” – remix legendarne Roisin Murphy, bivše pjevačice Moloka.
Najveći su svjetski diskografi poput EMI-ja ili System Recordingsa upravo Junior Sanchezu povjeravali osmišljavati svoje globalno popularne mixane kompilacije.
I danas blisko surađuje sa zaista velikim imenima plesne scene kao što su Armand Van Helden, Felix Da Housecat i Stuart Price s kojima često predvodi line-upove kako najvećih svjetskih festivala, tako i najmondenijih svjetskih klubova, a čest je gost i glazbeni urednik najraznovrsnijih privatnih zabava kreme svjetskog jet-seta.
Beck’spirience + Junior Sanchez = garancija za vrhunsku zabavu na najluksuzniji mogući način!

Što je to Beck’spirience?

To je sinonim za najluksuznije i najatraktivnije hrvatske partyje! Prvi put se događa u Rijeci, ali već se sada vidi da će ostati upamćen kao jedinstveni godišnji događaj koji će na jednom mjestu, u jednom klubu okupiti sve partijanere ovog grada koji žele vidjeti, biti viđeni i fantastično se provesti!
– Cijena ulaznice iznosi 120 kn.