Browse By

Snježni vikend ljepote u Kozmu

2013.01.18., Zagreb, JurisicevaKozmo prezentacijaFOTO: Mirko Jankovic
Vikend ljepote u najvećoj hrvatskoj drogeriji KOZMO dočekao je sve Zagrepčanke koje su na trenutak pobjegle iz hladnog i snježnog Zagreba u svijet make up-a i glamoura. Glazbenica Marija Husar, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, manekenka Anita Dujić te mlade glumice mjuzikla Crna kuća Dunja Fajdić i Manuela Svorcan nisu propustile priliku da se upoznaju s novim trendovima u šminkanju.
Zagreb, 18. siječnja 2013. – Snježni i bijeli Zagreb danas je disao u znaku KOZMA i ljepote kao i ostatak lijepe naše. Počeo je Vikend ljepote u Kozmu, a male tajne dobrog make up-a otkrile su vizažistice u najvećoj hrvatskoj drogeriji KOZMO koja je darovala besplatno šminkanje i popodnevno druženje svim mladim djevojkama i ženama koje su željele isprobati nove trendove u šminkanju ili pak samo naučiti pokoji trik. Vikend ljepote u KOZMU u Zagrebu nije propustila glazbenica Marija Husar Rimac.
“ Kada je riječ o dnevnom make up-u, moram priznati da sam postala već pravi majstor. No, za potrebe koncerata ili važnih snimanja uvijek koristim usluge profesionalnih vizažista, ne samo jer su odlični u svom poslu nego i jer me to opušta i dođe koja jedna vrsta antistresne terapije. ” – izjavila je glazbenica Marija Husar, koja je tehnike šminkanja isprobala uoči svog velikog koncerta za Valentinovo u zagrebačkom Hypo centru.
KOZMO prodavaonica smještena u centru Zagreba bila je sjedištem ljepote i malih ženskih razgovora koje nisu propustile ni modna agentica Tihana Harapin kao ni mlade glumice Dunja Fajdić i Manuela Svorcan koje ćemu uskoro imati priliku vidjeti u novom hrvatskom mjuziklu Crna kuća – mjuzikl u boji. Danas su naučile su kako se stavljaju umjetne trepavice i kako istaknuti ljepotu očiju.
“Glumice se često šminkaju same prije predstava i dosta sam toga naučila u kazalištu. Danas smo imali prilike vidjeti nove trendove u šminkanju i napokon sam naučila kako staviti umjetne trepavice sama. Od sada će one biti sastavni dio moje kozmetičke torbice.“ – izjavila je Dunja Fajdić, jedna od glavnih glumica Crne kuće.
Vikend ljepote u Kozmu se nastavlja! Svaki mjesec jedan će vikend biti rezerviran za ljepotu, malu školu šminkanja u gradovima diljem Hrvatske. Fotografije mladih dama i žena koje se prepuste rukama vizažista objavit ćemo u Kozmo katalogu za mjesec veljaču.