Browse By

Snježni party vikend u Dramatic klubu

dramatic6
Usprkos snježnoj mećavi zagrebački Dramatic klub priprema snježni party vikend. Omiljeni zagrebački DJ Viktor, za kojim su party djevojke doslovno izgubile pamet, ovog je petka rezidnet novog zagrebačkog kluba, dok u subotu u klubu gostuje DJ Marc Bucca.
Zavidni produkcijski uvjeti, dosad u Zagrebu neviđen show atraktivnih performera, te novi glazbeni trendovi prkosit će snježnoj mećavi ovog vikenda u novom klubu u centru grada Zagreba Dramaticu. U petak 18. siječnja u Dramaticu gostuje DJ Viktor, dok u subotu na Absolut Unique partiju nastupa DJ Marc Bucca.
DJ Viktor omiljeni je zagrebački DJ. Član je regionalne DJ atrakcije Frankie Headfors, rezident je zagrebačkog klupskog projekta Reforma, a njegovi su nastupi oduševili i brojne inozemne goste kluba Papaya na Pagu. Posljednjih godina nastupao je u gotovo svim hrvatskim urbanim klubovima, a upravo se vratio s nedavno održanog Knock Out Snow Festivala koji je održan u Francuskoj.
Marc Bucca pravim imenom Marko Bucic pod već je u ranim dvadesetim postao jedan od najpoželjnijih DJ-a u Zagrebu. Posljednje četiri godine potvrdio je status najmlađeg i jednog od najboljeg DJ-a na domaćoj house sceni. U svojoj karijeri Marc je zabavljao publiku u mnogim popularnim Hrvatskim klubovima jedan od njih je klub Aquarius na Zrću.
Na festivalima ENTER i RSF svirao je uz bok svjetski poznatih DJ-a poput Steve Angella, Kennya Dopea, Michaela Minda i drugih.
Zagrebački klub Dramatic svojim gostima nudi potpuno novu dimenziju clubbinga. Impresivan prostor specifičnog kružnog oblika koji se proteže se na više od 500 m2 na tri povezane etaže (Dramatic Lounge, VIP-Dramaqueen Level i Drama Floor), najava vrhunskih inozemnih gostovanja, Dramatic Show performansi, te vrhunska produkcija zvuka, svjetla i 3D mapping samo su neki od elemenata kako bi Vam osigurali provod kojeg ćete teško zaboraviti.
Ulaz na sva događanja ovog vikenda u klubu Dramatik je besplatan za sve posjetitelje, a parking je osiguran u garaži Importane centra po cijeni od 2kn/h.