Browse By

Snježni Santa sending S.O.S. Party za Udrugu Mali zmaj


U gradu okovanom snijegom i hladnoćom, u idili jarunskog jezera, Zagrebački klub Mansion u mjesecu darivanja najavljuje humanitarni subotnji party SANTA SENDING S.O.S. U suradnji sa studentima Ekonomskog, Pravnog fakulteta i Hrvatskih studija iz Zagreba, pomaže se udruzi za siromašnu i nezbrinutu djecu MALI ZMAJ.
U gradu okovanom snijegom i hladnoćom, u idili jarunskog jezera, u klubu Mansion sinoć je održan humanitarni SANTA SENDING S.O.S. party. Svojim dolaskom brojni su posjetitelji darovali sredstva namijenjena udruzi MALI ZMAJ. Veliko srce kucalo je ovu noć za one kojima je pomoć najpotrebnija, posebno ovih dana u godini kada su ljubav i toplina najbolji prijatelj.
Party su uz Mansion organizirali i hrvatska studentska asocijacija (Ekonomski fakultet) i udruga Elsa (Pravni fakultet), te Komuna (Hrvatski studiji). Udruga MALI ZMAJ je društvo koje djeluje od 2009. godine sa sjedištem u Zagrebu sa željom da usreći što veći broj djece i onih kojima je to najpotrebnije.
SANTA SENDING S.O.S. pary podržale su i brojne osobe iz društvenog života Hrvatske poput tv urednika Martine Podgorski i Mislava Bage, sportskog trenera Maria Anića Kremića, stilista Nevena Ciganovića i brojnih drugih.
Mansion priprema i atraktivan novogodišnji program koji predstavlja hrvatski DJ dvojac Frankie Headfors te brojna druga iznenađenja. Ulaznice za novogodišnji spektakl mogu se kupiti po cijenama od 199 kuna za djevojke i 249 kuna za mladiće. Uz glazbu Frankie Headforsa u cijenu je uključena i konzumacija pića, ali i brojna druga iznenađenja koja nas očekuju u Mansionu u ovoj posebnoj noći.