Browse By

Knock Out Snow Festival kuca na vrata Hrvatskoj okovanoj snijegom


Najveći zabavni događaj u inozemstvu mladih iz regije festival Knock Out Snow Festival predstavlja nove glazbene poslastice. Dvije tisuće mladih uz već najavljene glazbe zvijezde zabavljat će i energični dvojac Frankie Headfors te The Night Express Band.
Pitoreskni grad Orcieres već je kao i veći dio Hrvatske okovan snijegom. Upravo je on domaćin velikog glazbenog festivala Knock Out Snow Festival koji će se održati u terminu od 05. – 12. siječnja u francuskim Alpama. U sedam festivalskih dana velika sportska dvorana ugostiti će sjajne glazbenike iz Hrvatske i regije. Više od 2000 mladih zaljubljenika u snježne avanture potvrdilo je dolazak na ovaj festival koji već drugu godinu za redom ruši sve rekorde najvećeg hrvatskog grupnog skijanja i boardanja u povijesti. Dinamični DJ dvojac Frankie Headfors i The Night Express Band nova su potvrđena glazbena osvježenja koja nas očekuju na snježnim francuskim planinama.
Frankie Headfors su poznati zagrebački DJ dvojac koji su odnedavno rezidenti u najpoznatijem zagrebačkom klubu Mansion, kao i rezidenti službenih After Beach party-a u Papayi na Zrču. Duo u sastavu Viktora i Jurkii-a su majstori House-a i drugih oblika klupske glazbe s kojima su se probili na scenu. Posebnost njihovog nastupa je što će, uz Freemasonse, biti to drugi veliki Apres ski party na 2.200 m/nv.
The Night Express Band je dio Line-Upa prošlogodišnjeg festivala koji je putnike zabavljao u oba termina festivala. TNE Band pokazali su se kao izvrsni zabavljači s neprekidnim setovima u kojima skidaju sve najpoznatije domaće i strane hitove u karakterističnim obradama. Dečki će nakon prošlogodišnjeg Knock Out-a i Apsolventskog putovanja u Grčkoj ponovno imati priliku zabavljati mlade željne ludog provoda.
U sedam festivalskih dana i večeri nastupaju: TBF, Dubioza Kolektiv, Dječaci, Let3, Connect, R’n’B confusion, Freemasons, Luca Montecchi, Mr. Marley. Iz agencije Collegium najavljuju mnoštvo popratnih događanja na samom festivalu u obliku raznih događanja i animacija. Neki od njih su i veliki Detox Pool party, turnir u kuglanju, rekreativne utrke u veleslalomu na stazi, snow soccer, Best trick natjecanje na Air bag-u i drugo.
Više informacija o KNOCK OUT SNOW Festivalu možete pronaći na web adresi: www.knockoutsnowfestival.eu .