Browse By

Slurp! Hangar Rave

Zimsko izdanje Slurpa! će se po prvi puta održati zajedno sa otvorenjem novog prostora na Svetica u Šišanu 14. prosinca događanjem nazvanom Slurp! Hangar Rave.
Svetica (Monte Madonna) je bivša vojna baza kraj Pule, izgrađena ispod istoimenog brda koje se nalazi istočno od Šišana i sjeverozapadno od Ližnjana. Glavna funkcija ovog objekta bila je zaštita Kvarnerskog zaljeva pa se Svetica naziva i “čuvaricom Kvarnera”. Ovaj bivši vojni objekt odlično je očuvan, a u dijelu kompleksa nalazi se hangar u kojem će se odvijati razni partiji i koncerti. Hangar je jedinstven zbog konstrukcije po uzoru na pčelinje saće, koji je 50-ih godina dovezen iz Zadra i složen na Svetici. Ovo je jedinstven primjerak drvenog hangara napravljenog po uzoru na slične američke objekte i jedini je takav vojni objekt očuvan u Puli. Hangar predstavlja ogroman prostor ovalna krovišta umreženog složenom drvenom konstrukcijom. Uz odličnu akustiku te dodatno uređenje i grijanje pružat će odličnu platformu za razne zabavne programe.
 
14. prosinca zabava započinje SLURP – HANGAR RAVE ! partijem. Slurp! je festival elektronske glazbe koji se događa u ljetnim mjesecima na tvrđavi Punta Christo u Štinjanu u produkciji Udruge Seasplash i Pozitivnog ritma . Tijekom zimskih mjeseci SLURP će se odvijati na SVETICI u Šišanu, a sve započinje 14. prosinca partijem na kojem će nastupiti vrhunska ekipa dj-a koja garantira odličnu plesnu zabavu:
TOM JAY
LEMON
MAKE
BOODALE
ADOO
XXL
RICH
BEBETTO
Party započinje 14. prosinca u 22 sata i trajati će do 10 sati ujutro slijedećeg dana.
Cijene ulaza: do 00h 30 kn, 00h – 08h 40 kn, 08h – 10h 20 kn
www.slurpfestival.com
www.facebook.com/slurpfestival
www.seasplash-festival.com
www.pozitivanritam.hr