Browse By

Slobodna Energija u Stereo Dvorani


Tradicionalna plesna proslava rođendana Damira Badurine Bade, neprikosnovenog kralja riječkih plesnih podija, održat će se i ove godine i to u Stereo Dvorani 10. studenog 2012. Bada je bio nezaobilazan akter riječkog urbanog i noćnog života u devedesetima i prvoj polovici prvog desetljeća novog milenija.
Pamtimo ga kao pjevača grupe Unlogic Skill, autora nekih od najbitnijih pjesama riječke scene na prijelazu stoljeća, radijskog voditelja, reklamnog maga te naposljetku vlasnika kafića Viva i noćnog kluba Tesla kojeg je iz narodnjačkog okupljališta pokušao pretvoriti u urbanu žilu kucavicu Rijeke.

Slobodna Energija u Stereo Dvorani


Bada je bio „motor“ pokretač mnogih zbivanja vezanih kako za rock i alterrnativnu, tako i za hip hop i elektroničku scenu grada na Rječini. Slobodna Energija je tulum koji riječki plesači nikako ne propuštaju te se u golemom broju tradicionjalno okupljaju Badi u čast plešući do jutra uz Badine prijatelje DJ-e.
Na četvrtom po redu velikom plesnjaku njemu u čast nastupaju abecednim redom: Arszenik, Bebetto, Boo Dale, Fryer, Ogi, Pacco & Rudy B, Tom Jay, Wan i XXL.
Početak je u 23h, upad 20/30kn.