Browse By

Mansion: Zagreb u bijelom ogrtaču Knock Out-a


Prve pahulje snijega, kuhano vino, razgovori o skijaškim stazama … slika iz francuskih Alpa sinoć je začarala Zagreb. U Mansionu su svoj dolazak na KNOCK OUT SNOW Festival potvrdili i Sasa Martinović, Anita Dujić, Ivana Mišerić, Ivan Vukušić, rukometaši i vaterpolisti.
Tijelima u Zagrebu, duhom u dalekim i snježnim francuskim Alpama. Pravi je to izraz za sinoćnje predstavljanje KNOCK OUT SNOW Festivala u klubu Mansion. Najveće zimsko okupljanje mladih iz Hrvatske i regije održat će se od 05. – 12. siječnja u ljupkom gradu Orcieres u francuskim Alpama. Na ovogodišnjem nas festivalu očekuju nastupi grupa Let 3, Dubioza Kolektia, TBF, Dječaci i Connect, Freemasona, RNB Confusiona i drugih.
“Večeras sam se sjajno zabavio, a ovo je bila samo najava onog što nas čeka u Francuskoj. Connect za sve Vas priprema pravo glazbeno iznenađenje. Veselimo se snježnim i glazbenim radostima koje nas sve zajedno očekuju!” – izjavio je Ivan Dražić Dragi iz grupe Connect.
Da se vesele druženju na KNOCK OUT SNOW Festivalu uz grupu Connect potvrdili su i radio DJ-i Ivana Mišerić i Ivan Vukušić, manekenka Anita Dujić, hokejaš Saša Martinović, hrvatski vaterpolski reprezentativac Kristijan Milaković, te stotine posjetitelja jarunskog kluba Mansion.
“Obožavam bordanje i sve zimske radosti. Druženje s tisućama mladih za mene je pravo uzbuđenje, i veselim mu se kao prvom maturalcu.“ – rekla je radio DJ-ica Ivana Mišerić.
Tisuće mladih imat će priliku uživati u snježnim radostima u jednoj od najsuvremenijih skijaških regija gdje sunce sija gotovo 300 dana u godini. Smještena u blizini Nacionalnog parka Erceins na 2280 m/nv, ljubitelje zimskih sportova očekuju brojne atrakcije i aktivnosti. 100 km skijaških staza prekrivenih debelim snježnim pokrivačem pozicionirane su u raznim smjerovima, a dostupne su i početnicima i ljubiteljima boardanja. Snow park smješten na samom vrhu pruža adrenalisku zabavu za one hrabrijeg duha, a neke od odatnih aktivnosti koje pruža Orcieres su Tyrolienne, vožnja biciklom u ekstremnim uvjetima, SnowScoot, vožnje na saonicama sa Husky psima , Speed ridding, Snake Gliss, kuglanje, klizalište, Igloo Selo i brojne druge.
Vrhunac za sve ovisnike o adrenalinu i ekstremnim sportovima svakako je najduža žica za uzbudljivu Tyrolienne vožnju. 1870 metara duga žica spaja vrh Drouvet-a i Lac Longa, a spuštanje u horizontalnom položaju u specijalnom kombinezonu pričvršenom na žicu pri brzini od 140 km/h, nezaboravno je adrenalinsko iskustvo.
Cijena cjelokupnog aranžmana Collegium Putovanja, koji uključuje prijevoz autobusom do destinacije, sedam noćenja u apartmanima, te šestodnevnu skijašku kartu iznosi svega 2290 kuna, a više informacija o KNOCK OUT SNOW Festivalu te kako doći do skijanja možete pronaći na web adresi: www.knockoutsnowfestival.eu .