Browse By

SLAVONIJA ŠALJE SPORTSKI POZDRAV

Kontinentalna turneja projekta Pokreni se započela je uz stotine dobro raspoloženih osiječkih vježbača. Od mlađe djece pa do gospođa u najboljim godinama svi su odradili odlično koreografiran trening uz kineziološki tim Marija Anića Kremića. Dvorana Gradski vrt u Osijeku bila je ispunjena do posljednjeg mjesta a projekt su uz podršku Grada osijeka omogućili i Zajednica sportskih udruga grada Osijeka, te gradski savez za sportsku rekreaciju Sport za sve.
 
Jedan od najboljih gimnastičara svijeta osiječanin Rober Seligman zahvalio je sugrađanima i pozvao Hrvatsku da se pokrene i dodao “Meni kao sportašu vježba je svakodnevna rutina, Vas pozivam da se što više krećete jer jedino ćete tako sačuvati zdravlje i poboljšati vlastiti život!”
 
Od ranih jutarnjih sati brojni su Osiječani napravili besplatnu stručnu dijagnostiku Biotreninga uz izvješća u kojima su precizni savjeti kako i koliko bi trebalo vježbati u budućnosti. Zanimljivo predavnje nutricionistkinja iz Definicija Hrane zainteresiralo je mnoge i poučilo kako što bolje balansirati svakodnevni unos hrane. Besplatna savjetovanja vrhunskih stručnjaka nastavljaju se u ostalim gradovima kontinentalne Hrvatske.
 
“Znanost je dokazala da je tjelesno vježbanje zdravo i to ne samo u obliku prevencije nego se sve više pojavljuje i kao lijek. Iskoritstimo te blagodati – Pokrenimo se! – izjavio je u osijeku prod.dr.sc. Igor Jukić ispred Kineziološkog fakulteta u Zagrebu.
 
Stručnjaci Kineziološkog fakulteta iz Zagreba Vas pozivaju da se prijavite na www.pokrenise.hr i na taj način osigurate sudjelovanje u zajedničkom vježbanju u Krapini, Karlovcu, Varaždinu i Slavonskom Brodu. Vaš dolazak biti će nagrađen poklonima poput KOZMO prostirki za vježbanje, magazina Men’s Health, vode  Jana i drugim iznenađenjima.
 
Podsjetnik na ljetnu turneju DVD Pokreni se od sredine listopada ekskluzivno će se moći pronaći u drogerijama KOZMO diljem Hrvatske.
 
www.pokrenise.hr