Browse By

Projekcija filma i party Astralis-Institucija 12.10. u Kino Klub Jadran Filmu!

Prvi Astralis party u novome prostoru – Kino Klub Jadran Filmu, u subotu 12. listopada donosi projekciju višestruko nagrađivanog filma „Astralis – Institucija“ te popratni party na glazbi iz filma uz osnivače Damira Ludviga i Go Cuta. Cijelu noć će se u jednoj dvorani prikazivati film, a u drugoj će trajati party, tako da će publika u svakom trenutku moći osjetiti doživljaj filma i glazbe! Cijena ulaznica je 40 kn u pretprodaji u sustavu Eventima. S obzirom na veličinu prostora, broj ulaznica je strogo ograničen!
„Astralis – Institucija“ je dokumentarni film o nastanaku i razvoju hrvatske elektronske scene 90-ih godina prošlog stoljeća, pa sve do danas. Elektronski duo “Dogma” kojeg su osnovali Damir Ludvig i Goran Štetić postigao je zavidan uspjeh u Aziji albumom “Land of Utopia” koji je postao prvi trance album na kineskom govornom području. Premijerno izvođenje tog albuma na kinesku Novu Godinu 1998. u  Zagrebu, odjeknuo je snagom koja je pokrenula novo doba hrvatske klupske scene. Tada su se svi najveći klubovi u Hrvatskoj odjednom pronašli u elektronskoj glazbi. U 10 godina rada prikupljeno je mnogo audio i video zapisa sa brojnih Astralis partija, gostovanja po hrvatskim i svjetskim klubovima o čemu šira javnost malo zna. Film se osvrće na društveni i kulturološki utjecaj Astralisa i na živote protagonista koji su indirektno diktirali razvoj Astralisa, hrvatske glazbene scene i njene publike.
„Kino Klub“ smjestio se na novoj atraktivnoj lokaciji u prostoru Jadran filma u zagrebačkoj Dubravi (Oporovečka 12, pored Garden Malla).  Već sada od milja nazvan mali Boogaloo, Kino Klub mjesto je gdje je klupska scena pronašla svoj novi dom!
Astralis-Institucija trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=t3DVtbY8ZvM
Astralis Soundtrack u mixu:
http://www.mixcloud.com/goran-go-cut-vlajic/the-best-of-astralis-limitirano-izdanje-cd-kompilacije/
Astralis-Institucija:
https://www.facebook.com/AstralisInstitucija
facebook event – https://www.facebook.com/events/222767117886688/
Kino Klub Jadran Film:
https://www.facebook.com/KinoKlubJadranFilm
►► SUBOTA ► 12.10.2013. ► 23h-06h
►► KINO KLUB Jadran Film :: OPOROVEČKA 12 :: ZAGREB
►► Ulaz: 40kn @ www.eventim.hr
KONTAKT:
Goran Marinković
gigi.promotor@gmail.com
095 598 12 74