Browse By

Skini Mrleta i osjeti valove dobre zabave na Višestrukom Eargazmu

Tuborg časti besplatnim osvježenjem i upadom za dvije osobe na koncertnu noć Višestruki Eargazam prvih 50 fanova koji odjevnom kombinacijom ili prepoznatljivim detaljem uspiju skinuti Mrleta iz Leta3. Dovoljno je da se u prepoznatljivom letovskom izdanju pojave na ulazu u koncert u Harteri.
Rijeka, 15. lipnja 2011. – U Rijeci će se 18. lipnja održati Višestruki Eargazam uz Tuborg i odlične nastupe Jinxa, Leta3 i Quasarra, a tvornica Hartera emitirat će eargazmičnu energiju. Kako bi osigurao dodatnu dozu višestrukog užitka Tuborg nagrađuje kreativnost, snalažljivost i odvažnost – prvih 50 fanova koji se na koncertu u Harteri pojave u odjevnoj kombinaciji koja, što je moguće vjernije, imitira prepoznatljiv stil Mrleta, frontmena grupe Let3, osvaja besplatan upad na koncert uz Tuborg za sebe i pratnju.

Naime, uz furiozan zvuk po kojem su poznati, Letovci na čelu s Mrletom na koncertima uspiju promijeniti mnoštvo živopisnih odjevnih kombinacija čime upotpunjuju svoj originalni scenski nastup. Tuborg stoga poziva sve one željne vruće atmosfere koji se ne boje izazova, cijene osebujan i živopisan stil odijevanja te smatraju da samo gaće i brčine mogu biti odličan izbor za večernji izlazak, da se omađijaju i skinu Mrletov stil.
Po mogućnosti u odjevnoj kombinaciji i s prepoznatljivim detaljima poput crnih brčina koji na prvi pogled jasno asociraju na već legendarne Mrletove kombinacije.
U obzir dolazi skaj, pamuk, umjetno krzno, lateks pa čak i šljokice. S obzirom na jedinstveni stil koji Letovci njeguju, od ekstremno provokativnog do ekstravagantnog i izazovnog, fanovi zasigurno neće imati problema s izborom odgovarajuće kombinacije. Naravno, crne brčine svakako su preporučene.
Tuborg će ovu višestruko modno-scensku senzaciju ovjekovječiti fotografijama, a imitatori će svoje fotografije s koncerta moći naći na Tuborgovoj Facebook stranici.