Browse By

Diskoteka Petar Pan u Makarskoj najavljuje uzbudljivo ljeto


Diskoteka Petar Pan u Makarskoj svoju četvrtu ljetnu sezonu obilježit će sa 5 koncertnih, 3 inozemna DJ gostovanja, te šestodnevnim glazbenim programom u kojem će se izmjenjivati sexy house, latino, electro i RnB glazba. Naglasak je na promociji kvalitetne domaće i strane zabavne glazbe.
Rezidenti programa su DJ Chibi, Halioz te Dado koji četvrtu godinu zaredom dolazi u Petar Pan iz Njemačke promovirajući RnB zvuk.
Otvaranje je zakazano za petak, 15. lipnja uz Bižuteriju Jelene Rozge. Koncertima Ane Nikolić 19.07., Saše Matića, 22.07., Seke Aleksić 29.07. i Željka Samardžića 4. kolovoza zaokružit će se parada domaće zabavne i pop glazbe u Petru Panu.
Program HOUSE PHENOMENA profilirao se kao promotor odličnog house zvuka. U sklopu istoga svake srijede goste čeka novi rezident Halioz iz Splita.
Halioz je splitski glazbeni entuzijast koji DJ-anjem izražava svoju strast prema pop i plesnoj elektroničkoj glazbi. Set mu objedinjuje žanrove i ritmove koji uvijek započinju čistim izravnim electro soundom a završavaju, u ovisnosti o atmosferi, u houseu, tranceu, tribal i minimal ritualima ili pak podjednako na old school hitovima elektronike te najnovijim gitarskim riffovima disco punk, nu rave i post dance izvođača. Najviše voli remixe (Deadmau5, Soulwax, Boys Noize, A. Van Helden…), a od izvođača Chemical Brothers, Mobyja, Leftfield, Underworld, Simian Mobile Disco, The Presets, Royksopp, Cut Copy, Banco De Gaia, Groove Armadu…
Glazbeni gosti srijedom su prelijepa Viktoria Metzker iz Mađarske koja kroči putevima svoje sunarodnjakinje Niki Belucci a nastupa 27. srpnja. Izbacila je singl „Playmate“ u suradnji sa Funkermanom, te izbacuje i prvi službeni video, te remixeve koje izdaju Sergio Flores, Chris Montana i Patric la Funk.
DJ Latin Prince 5. kolovoza dolazi iz dalekog Los Angelesa, glazbenik koji je predvodio koncert 50 Centa u Zagrebu i četvrtu sezonu nastupa u Petra Pana te priprema svoj specijalni Mash Up electro i RnB glazbe.
House Phenomena će program zaključiti gostovanjem Miss Mavrik iz Manchestera 10. kolovoza. Glazbenica koja dolazi iz prijestolnice elektronske glazbe od lani je proputovala cijelu Hrvatsku te oduševila publiku Poreča, Zagreba, Osijeka, Splita i Dubrovnika. Uslijedio je poziv za Zrće, Hvar i Makarsku. Miss Mavrik nije samo DJ, već i producent, presenter na MTV-u, rezident na Ibizi pune 4 godine, te zaštitno lice na reklamama za Nike, Mac, Guiness. Jedna od najboljih tvrtki za proizvodnju DJ opreme (KAM DJ Equipment) angažirala je upravo Miss Mavrik za prezentaciju njihovih modela.
Rezident DJ Chibi predstavlja novi program subotom MASH-UP, spoj house, electro i RnB hitova. Nedjelja je rezervirana za klupsku večer RE-FRESH YOURSELF gdje će se uz promotivne koktele publika osvježavati ljetnim house himnama. 24. srpnja u sklopu ovog programa Petar Pan je odlučio iznenaditi svoje goste pjena partyem te ih odvesti u jednu novu dimenziju clubbinga.
Ponedjeljkom je pripremljena večer LOVE TO LOVE YOU BABY na kojoj rezident Chibi pušta plesne latino pop ritmove, balearskog ili tropskog ugođaja ukomponirajući ih sa novijom produkcijom sličnog tonaliteta. Glazbeni hitovi Ricky Martina, Alexandra Stan, Jennifer Lopez, Enrique Iglesiasa, Shakire ili Pitbulla samo su dio playliste ove večeri.
Svaki utorak DJ Dado službeni MTV Black Lounge DJ iz Njemačke s dugogodišnjim stažom na RnB sceni predstavlja svoju rezidenciju DEFINITION OF RnB s vrućim ljetnim hitovima „black beat“ glazbe. Prvi tulum zakazan je 21. srpnja četvrtak a od 26. srpnja svakog utorka za pultom makarske diskoteke.
Četvrtkom je osmišljen program MUSIC FOR THE LADIES zvuk po uzoru na glazbene sexy house hitove koje potpisuje Hed Kandi. Glazbeni odabir DJ Chibia je uz mnogo utjecaja disco, house, vocal, afro i ambienta. Na playlisti su Bob Sinclar, Jamie Lewis, Dimitri from Paris, Martin Solveig itd.

DJ PROGRAM
20.07. HALIOZ (house)
21.07. DJ DADO (RnB)
24.07. PJENA PARTY
26.07. DJ DADO (RnB)
27.07. VIKTORIA METZKER
02.08. DJ DADO (RnB)
03.08. HALIOZ (house)
05.08. LATIN PRINCE
09.08. DJ DADO (RnB)
10.08. MISS MAVRIK