Browse By

Sirup klub i Vi – Plešimo zajedno!

Uprava kluba Sirup, Donje Svetice 40 u Zagrebu, ponosno najavljuje svoju akciju “Plešimo Sigurno” od ovoga Ožujka! U suradnji s Udruženjem Auto Taksi Prijevoznika Grada Zagreba i Zagrebačkim Električnim Tramvajem želimo da posjet Sirupu bude što ugodniji i sigurniji.
Već od ovoga vikenda, 5. i 6. Ožujka, Sirup pokreće akciju povrata novca potrošenog na usluge javnoga prijevoza pri dolasku u naš klub. Klijenti korisnici usluga ZET-a, i uz predočenje poništene ZET karte, ili prikazom poruke o kupljenoj tramvajskoj karti na mobilnome telefonu, ostvaruju popust u iznosu od 10 kuna na cijenu ulaznice.
Klijenti korisnici usluga Zagrebačkoga Taksija, uz predočenje računa taksi usluga, ostvaruju popust u iznosu jedne ulaznice u klub u slučaju da ih u Sirup dođe troje, ili ostvaruju popust u iznosu dvije ulaznice u klub u slučaju da ih u Sirup prijevoznom uslugom taksija dođe četvero.
Ivica Bajda, Predstavnik Udruženja Auto Taksi Prijevoznika Grada Zagreba: „Otvoreno podržavam ovu akciju kluba Sirup. Ovo je idealna šansa omogućiti mladim ljudima da svoje izlaske provedu što sigurnije, i Udruženje Auto Taksi Prijavoznika Grada Zagreba se nada da će i ostali zagrebački noćni klubovi slijediti Sirupov primjer.
Ovu inovativnu akciju kluba Sirup pozdravlja i Odjel za Odnose s Javnošću Ministarstva Unutarnjih Poslova Republike Hrvatske.
Krunoslav Borovec, Načelnik Odjela za Odnose s Javnošću MUP-a: „Svaka akcija koja može doprinijeti da se smanji stradavanje u prometu i da posljedice tog stradavanja budu, što je moguće manje, je dobro došla. Vjerujem da će ova akcija potaknuti posjetitelje kluba Sirup da kada konzumiraju alkohol, u prometu ne sudjeluju kao vozači“.