Browse By

Single Ladies Night u Terminalu


Nakon što Vas je snijeg u prosincu spriječio da obučete štiklice i pohitate na R’n’B EXCLUSIVE , odlučili smo ponoviti posebno izdanje večeri R’n’B EXCLUSIVE “Single Ladies Night”. U petak 28.01.2011. pozivamo Vas da dođete i razvalite podij Terminala.
Poznati Girl Power osjetit će se na Terminalu cijelu noć. Pripremljen je podij, ulaštene čase a ono što će sijati je snaga riječkih komada za koje se isplati pripremiti najjači tulum u gradu. Još jedno posebno izdanje R’n’B EXCLUSIVE party-a “Single Ladies Night”. U petak 28.01.2011. pozivamo sve slobodne djevojke da se pridruže zabavi i obore promatrače s nogu.
Svaka djevojka na ulazu dobiva WELCOME COCKTAIL koji je uvod u ovu posebnu večer. Miljenik slovenske publike DJ K’pow iz Ljubljane i DJ Jericho (Ri- Balance Crew) pripremili su set svježih blackmusic hitova te poseban set rnb dive Beyonce, kojoj posvećujemo ovu večer.
Večer će uveličati Ballantines i njihove hostese koje će Vas natjerati da ispijate “Ballantines promo pack” 2x Ballantines + Cola po cijeni od 39kn.