Browse By

Beck's To Basics u Aquariusu


Sound Designers team ove subote priređuje veliki sraz prošlog i sadašnjeg vremena house glazbe! Dok će vas na A1 flooru DJ Tom vratiti sve do devedesetih kada su klubovima drmali današnji house evergreen-ovi, na A2 Lady DJ Suub@ru & Martyn Negro svirati će najnovije od house glazbe.
Hitovi proslavljenih DJ-eva, među kojima su Tell me why, Make a move on me, The world is mine, So many times, bit će svojevrsni flashback za starije generacije miljenika ovog glazbenog pravca, ali i odlično utvrđivanje gradiva za nove, mlade snage. Ipak, provjereni hitovi su uvijek aktualni i za njih je uvijek pravo vrijeme! Let`s go beck`s to basics! Za to će se pobrinuti stari klupski vuk Tom(Tom &Grade), koji je prvi je Hrvat primljen na prestižnu Red Bull Music Academy, te koautor slušane trosatne emisije na radiju 101 pod nazivom Inhouse Selecition koju potpisuje zajedno s kolegom Frxom.

Beck’s To Basics u Aquariusu
Subota, 29.01.2011.
Ulaz: 30 kn

S druge strane, mlade DJ snage na A2 flooru provesti će vas kroz najnovije trendove dance i house glazbe, prošloljetne hitove i singlove koji će vas zagrijavati ovo proljeće. Za gramofonima su jedni od ponajboljih DJ-eva novije generacije Lady DJ Suub@ru & Martyn Negro, koji su osim na SD programu, bili glazbeni domaćini i proteklih sezona Aquariusa na Zrću.
Garantiramo da se u ovom iscrpnom glazbenom pregledu neće naći nezadovoljni par nogica, te će svi, baš svi, zaplesati na ritmove vrhunskog housea! Cijelu večer pijte Beck`s po promo cijeni od 12 kuna, a za sve starije od 18 pozivnica vrijedi do 01:00 sat. Naravno, uz istu iskoristite i jedan besplatni Beck`s!!