Browse By

Shapeshiftersi u Terminalu


The Shapeshifters su nadaleko poznati po nezaboravnim dj setovima, što su već dokazali nekoliko puta i u Hrvatskoj, a ovaj puta nastupaju premijerno u Rijeci, u petak, 4. lipnja! Radi se o vrhunskom house gostovanju, savršenom spoju moderne produkcije i onog dobrog house feelinga.

Nihovi nastupi uživaju kultni status. Ovo ljeto drže dvije prestižne rezidencije : Defected@Pacha (Ibiza) i Mainson@Miami. Shapeshifterse su mediji optužili u Velikoj Britaniji da zbog njihove glazbe svi misle samo na vikend! To je naravno točno, njihov groove je nezaustavljiv. Izdavali su za Pozitiva records, sada rade za Defected i vlastiti label “Nocturnal Groove”.

U 2009. godini remiksirali su hit singl od Natalie Imbruglia “Want“, zatim Candi Staton “Musical Freedom” i u suradnji s Frankie Knucklesom napravili “The Ones You Love“. Indie house hit u 2009. godini je njihov remix od australskih Empire of The Sun – “We are the People“.
Upravo je izdana njihova nova miksana kompilacija “Nocturnal Grooves vol.2 mixed by The Shapeshifters“. Novi singl u 2010. za Defected records “Helter Skelter” trenutno žari i pali po klubovima u svijetu. Pete Tong ga je nedavno prvi predstavio u emisiji “Essential Selection”. Tri stvari od Shapeshiftersa dospjele su na vrhove klubskih top lista – to su Lola’s Theme, Back to Basics i Incredible. Za “Back to Basics” nominirani su za najbolji singl na BRIT Awardsima.
Popis imena za koja su napravili remix posljednjih godina je impresivan: George Michael, Faithless, Frankie Knuckles, Todd terry, Christina Aguilera, Leona Lewis i Moby.
ULAZNICE
Cijena u predprodaji : 60kn (uskoro u Terminal Clubu, Dallas Music shop i Fillodramatica – Rijeka)
Cijena ulaznice na dan : 75kn
Rezervacije: +385 (0)91 598 9952/ info@terminalclub.hr