Browse By

Budi domaćin svojoj omiljenoj zvijezdi na Exit festivalu


Exit festival i Converse pozivaju sve one koji žele upoznati svoje omiljene glazbene zvijezde, da se prijave za izazovnu ulogu domaćina bendovima i izvođačima na Exit festivalu 2010. Odabrani će imati priliku zaviriti u jedan dan nekog od napoznatijih glazbenika na planetu, biti iza scene jednog od najboljih glazbenih festivala u Europi i u društvu slavnih izvođača doživjeti Exit na poseban način.
Akcija počinje u ponedjeljak 24. svibnja, a posjetitelji će imati priliku natjecati se biti domaćini izvođačima kao što su Faith No More, Placebo, Mika, Missy Elliott, David Guetta, Royksopp LCD Soundsystem, DJ Shadow i Pendulum.
Svi koji se žele prijaviti, potrebno je na Converse Facebook event stranici pod nazivom Be a Host to your favourite music star at EXIT Festival! postaviti svoju fotografiju ili video inspiriran izabranim Exit izvođačem ili neobičnim događajem ili putovanjem u svojim Converse patikama. Zatim je potrebno pozvati svoje Facebook prijatelje da klikom na opciju “Like” glasaju za tu fotografiju ili video.
Nakon toga, potrebno je popuniti prijavni formular koji se nalazi na stranici Converse.rs i zajedno s  fotografijom poslati na e- mail beahost@converse.rs.
U finale ulaze oni čija fotografija ili video ima najviše ‘Like’ opcija, a akcija je otvorena do 20. lipnja. Pobjednici će biti izabrani u drugom krugu natjecanja na posebnom događaju, a sve finaliste Converse će razveseliti vrijednim nagradama.
Od svih kandidata se očekuje da govore engleski jezik, da su snalažljivi i organizirani. Pobjednici će biti dio Exit hosting tima koji radi jedan od najodgovornijih poslova na festivalu i dobit će jedinstvenu priliku da s izabranim izvođačem provedu svo vrijeme njihovog boravka na Exitu, od dočeka na aerodromu, boravka u backstage-u do  priprema za nastup na festivalu.

Ulaznice za Exit 2010

Ulaznice za Exit festival mogu se kupiti po promotivnoj cijeni od 547 kn odnosno 732 kn za paket (ulaznica + kamp + prijevoz) na sljedećim prodajnim mjestima:
Dallas Music shop, Masarykova 6, Zagreb
Kino Europa, Varšavska 3, Zagreb
V.O.O.D.O.O. Underground, Vrt Jagode Truhelke 3, Osijek
Dallas Music shop, Splitska 2a, Rijeka
Dallas Music shop, Narodni trg 14, Split
Dallas Music shop, Široka ulica 2, Zadar
Dallas Music shop, Ivana Kukuljevića 20, Varaždin
Cijena kampa je 185 kn.
Cijena ulaznica u redovnoj prodaji iznosit će 873 kn odnosno 1.058 kn za paket