Browse By

Shapeshifters za veliko slavlje u Inboxu

shape3
Poznati dvojac house glazbenika – The Shapeshifters – uveličati će rođendansku feštu ljubljanskog Inboxa u subotu 17. listopada. Iza imena The Shapeshifters kriju se Max Reich i Simon Marlin, a prvi proboj na zahtjevno glazbeno tržište doživjeli su 2003. godine hitom „Lola’s Theme“, kojim su osvojili prestižna mjesta na svim svjetskim klupskim i radijskim top listama.
The Shapeshifters poznati su i kao dvojac koji je Englezima vratio groove, a nakon velikog uspjeha na području Velike Britanije, u kratkom su roku pokorili i kontinentalnu Europu te postali najtraženiji klupski program i dance fenomen. Krajem 2004. godine izdali su svoju prvu miksanu kompilaciju „House Grooves“ koja je oduševila kritičare, a singl „Back to Basics“ donio im je i nominaciju za najbolji singl na dodjeli nagrada Brit Awards.
Publika i kritičari odlično su reagirali i na album „Sound Advice“ te najpoznatije singlove „Incredible“ i „Sensitivity“, kao i na poznate remixeve pjesama „Ain’t no other man“ Christine Aguilere, „Flawless“ Georgea Michaela te „Bleeding love“ Leone Lewis.
Podršku će im pružiti Pookie (Srb), Sylvain i Lara Love. Cijena ulaznice iznosi 12 EUR u pretprodaji, 17 EUR na ulazu.