Browse By

SHAGGY otvara POREČ RISE UP!

S željom da se u gradu na poseban način obilježi početak turističke sezone, od 06. do 08. lipnja grad Poreč i turistička zajednica organiziraju Poreč Rise Up – trodnevni zabavni program koji u grad dovodi svjetske izvođače i popratna gastro uživanja te sportske avanture.
Trodnevni višeosjetilni spektakl Poreč Rise Up 2014 najbolja je pozivnica za uvod u ovogodišnje ljeto! U tri dana Istra će biti glazbeni epicentar u kojoj gostuju svjetske glazbene zvijezde, a prvi potvrđeni izvođač ovogodišnjeg Rise Up-a je američki glazbenik svjetske slave Shaggy.
Američki glazbenik Shaggy pojavio se na sceni 1993 obradom velikog hita ‘Oh Carolina’ i stekao poklonike diljem svijeta. Ovaj jedinstveni reggae umjetnik spojio je nespojivo i vrlo brzo našao svoj glazbeni izričaj kojim je zarazio svijet. Nakon debitanstskog albuma Pure Pleasure, 1995 objavljuje još jedno uspješno izdanje Boombastic kojim je odnio i prestižnu nagradu Grammy. 2000 godine izdaje četvrti album Hotshot koji ubrzo postaje platinasti, a It wasn’t me, Angel, Luv me, luv me samo su neki od velikih hitova koji su obilježili njegovu karijeru. Glazbenik je osnovao i svoju fundaciju koja se bavi humanitarnim radom i koja je prikupila više od 85 milijuna dolara za razne potrebe diljem svijeta. S 12 izdanih albuma, brojnim nagradama i nominacijama te rasprodanim koncertima diljem svijeta pravo je zadovoljstvo što će ga uskoro svi fanovi iz regije imati priliku čuti uživo u Poreču!
Događanje je smješteno na prostoru uvale Peškera koja može primiti 10.000 posjetitelja koji će uživati u glazbenim doživljajima i atrakcijama s najljepšom kulisom u pozadini, kao što je vizura starog grada. Tako dominantan i snažan početak turističke sezone najavljuje odličan početak ljeta, odmora, zabave, dobre hrane, sporta i puno doživljaja, i to sve na jednom mjestu. Zato je ovo događaj koji ne smijete propustiti, jer Poreč vas čeka!
Također valja spomenuti da ovo nisu jedini izvođači te će biti za svakoga ponešto!