Browse By

Hrvatske zvijezde uživale u klubu Ray

Hrvatske zvijezde uživale su ovog vikenda u vrhunskom provodu u novom omiljenom mjestu zabave Zagreba, u klubu Ray. Tisuće gostiju u dva su dana Jarun pretvorili u veliki plesni podij, a o dojmovima će se još dugo pričati.
Modna dizajnerica Kristina Bradač proslavila je rođendan u društvu prijatelja među kojima je bila i TV urednica Martina Podgorski i manekenka Kim Kosanović. Popularni glazbenik Jole uživao je u gastro delicijama te glazbi legendarnog Harisa Džinovića. Modna dizajnerica talijanskog Trussardija Natalija Žarković slobodne trenutke u Zagrebu provela je zabavljajući se u novom klubu kao i TV urednica Anja Alavanja te brojni drugi.
U domaćim i stranim hitovima uživali su gosti iz cijele regije a za dobar provod pobrinuli su se i regionalne glazbene zvijezde Ana Nikolić i Haris Džinović koji su koncertima atmosferu u Rayu doveli do vrhunca najavivši uzbudljivo proljeće i ljeto u zagrebačkom klubu.
Ray 3
Grill & club Ray nedavno je otvorio svoja vrata na mjestu nekadašnjeg zagrebačkog kluba Mansion na jezeru Jarun. Odličnim glazbenim programom RAY se nametnuo kao novi hit klub za dobre provode u Zagrebu. Koncipiran da zadovolji najviše standarde, prvi je noćni klub u metropoli u kojem ćete tijekom cijele večeri, osim u glazbi, moći uživati u brojnim gurmanskim specijalitetima što dobrom provodu daje posebnu čar.
Proslavljeni tamburaški bend Prava Stvar od 21 sati zabavljat će goste novog jarunskog kluba, dok će se iza ponoći RAY pretvarati u atraktivni noćni klub na čijoj će pozornici nastupati vrsni glazbenici iz cijele regije uz plesne ritmove DJ-a.
RAY – novo staro mjesto koje će pomjeriti granice zabave u Zagrebu!