Browse By

Sezonu otvara najljepši splitski open air klub

U samom središtu Splita, na nathodniku iznad gradske luke smjestio se InBOX Bar, mjesto koje plijeni pozornost domaćih i stranih gostiju kako svojom lokacijom, tako i ponudom. InBOX se od otvaranja 2012.g. pa do danas profilirao u mjesto za nezaobilazne dnevne kave i noćne izlaske uz urbani zvuk.
Tako će biti i ovoga ljeta kada će gostovati mnogi DJ-i moderne plesne glazbe, animatori i live performeri. Klub otvara sezonu u petak i subotu – 21. i 22. lipnja od 22h uz gostovanje australskog DJ Sunnya koji je već dobro poznati animator stranih turista. Glazba će biti presjek house, pop, RnB, rock i disco hitova.
InBOX_0004
Tijekom ljeta ovo je idealno mjesto za osvježenje u hladu, dok čekate trajekt ili odavde možete jednostavno promatrati tijek gradskog života. InBOX ima moderan interijer, ratana ležaljke i veliku ljetnu terasu s koje imate pogled na luku i obližnje otoke, kao i bazen koji dnevnu atmosferu čini osvježavajućom.
Kada sunce počne zalaziti, glazba se lagano pojačava i u noćnim satima započinje zabava. Za dobru atmosferu u klubu zaduženi su rezident DJ-i. Ljetna terasa pretvara se lagano u čarobni plesni podij prepun pozitivne energije od ljubitelja kvalitetnog zvuka koji su tako još jednu “divnu splitsku noć” došli provesti na sebi svojstven način.
Informacije : www.facebook.com/CaffeBarInbox