Browse By

KOZMO PREDSTAVIO ORIGINALNU FORMULU ZA NJEGU KOŽE

Najveća hrvatska drogerija KOZMO predstavila je jedinstveni američki brend, Formulu 10.0.6. koja u rekordnom roku rješava probleme prištića, neujednačenog tena i čisti problematičnu kožu. Nova snažna formula linija je proizvoda koja će se od danas moći pronaći ekskluzivno na policama ove drogerije KOZMO. Proizvode isprobale dizajnerica modnog brenda Amarie Anamarija Brkić, radijska voditeljica Nives Čanović i glazbenica Kim Verson.
 
“Drogerija KOZMO se još jednom pokazala kao predvodnik trendova dovodeći ekskluzivne proizvode našim kupcima jer je i strategija da uvijek nudimo nove I kvalitetne proizvode kao što su i Formula 10.0.6 proizvodi za njegu kože.” – izjavila je Ana Rupić, voditeljica kategorije za njegu lica.
 
Formula 10.0.6 stvorila je asortiman proizvoda koji svojim formulacijama koje koriste svježe, prirodne sastojke poput aloe vere, bambusa, bergamota, krastavca, zelenog čaja, morske trave i vitamina A, poboljšavaju problematičnu kožu. Svaki od proizvoda posebno je osmišljen da kožu ujednači te da promovira čistu, zdravu kožu.
Linija proizvoda koja se proizvodi u SAD-u , Australiji, Novom Zelandu postoji još od 1933. godine a njezin najpoznatiji proizvod za čišćenje kože, nosi naziv So Tottaly Clean. U bogatoj ponudi ove učinkovite kozmetike, može se pronaći potpuni asortiman vrhunskih proizvoda pomoću kojih se može postići ono što smo oduvijek željeli – blistavu čistu kožu bez masnoće i prištića te ujednačen ten.
Dnevna pjena za čišćenje lica, matirajuća hidratantna krema bez ulja, nijansirajuća hidratantna krema sa zaštitnim faktorom 15, ultra maska od blata za čišćenje lica, trakice za čišćenje pora na području nosa te gel za njegu nepravilnosti idealno su rješenje za prekrasnu i blistavu kožu  KOZMO cure u svako doba dana.