Browse By

Sezona 2013. na lokaciji Garden Tisno

Ove sezone lokacija Garden Tisno bila je domaćin dobrih zvukova od početka srpnja, a sve je počelo s ocem svih festivala, The Garden festivalom, koji je na plažu donio vremena za uživanje. Ujedinjeni u tjedan dana zabave, pustolovine i plesa pod zvjezdanim nebom posjetitelji festivala su mogli uživati u nezaboravnim zvucima izvođača kao što su Crazy P, Justin Martin ili pak Bondax, a svemu tome treba dodati i mnoštvo prijatelja i obitelji koji su se sjedinili u ovom ljetnom slavlju.
Uslijedio je Electric Elephant festival uz zvuke kojeg se upijalo sunce, a on je zazivao originalni duh Ibize 70-ih i 80-ih godina uz nastupe Carl Craiga, Frankie Knucklesa i Mr Scruffa. Soundwave jaše na valovima dobre glazbe, a ove je sezone predstavio jedinstvenu atmosferu uz live nastup Bonoboa ili pak legendarnog DJ Shadowa. SUNceBeat je ugostio jazz i soul zvuke zbog kojih su ljetni dani bili stvoreni za uživanje, a zaista je imalo smisla završiti sezonu sa Stop making sense festivalom, ali uz zov divljine party je nastavljen na Into The Wild festivalu i u klubu na otvorenom Barbarellas uz neke od techno ikona kao što su Derrick May, a sve je završilo partijem na plaži čime je okrunjena odlična sezona.
Lokacija Garden Tisno bila je adresa odličnog glazbenog putovanja više od mjesec dana. Za to vrijeme zabavljalo se na 6 festivala pred 3 pozornice i u klubu na otvorenom Barbarellas, plovilo se s 2 broda kako bi se osigurala pokretna glazbena utočišta, sezona je ugostila oko 700 izvođača, a 17 tisuća ljudi iz 40 zemalja je uživalo u ljetu u Tisnom. Ovom festivalskom receptu treba dodati i mnoštvo prijatelja, obitelji, bezbroj osmijeha i dobrih vibracija, ali i podršku općine Tisno i lokalnih vlasti koji su nam još jednom pružili dom i pokazali svoje gostoprimstvo tijekom cijele sezone.
Hvala svima koji su bili dio ove festivalske poslastice i veselimo se druženju u 2014. godini.